LEO (Loon) JO11-1

Onder 11 zaterdag, JO11-1, 1e klasse 07

29 oktober 2016 11:00

Vandaag een machtige mooie pot voetbal gezien van onze mannen tegen Zuidlaren.
We begonnen de wedstrijd met Olivier van E3 op het doel en zonder de helaas nog geblesseerde Levi.
Met veel druk naar voren van onze mannen hadden we de overhand op Zuidlaren. De tegenstander wist daar niet echt onderuit te komen en vooruit spelend wist Tygo dan ook de 0-1 te maken. Rijan kwam daarna snel voor Tygo in het veld en liet ook meteen mooi spel zien. 0-1 was dan ook de ruststand.
Met rode en vermoeide koppies, maar heel voldaan gingen we de kleedkamer in.
De 2e helft kwam Zuidlaren meer aan voetballen toe. Wij hadden natuurlijk maar 1 wisselspeler en de vermoeidheid sloeg dan ook snel toe in de 2e helft. Zuidlaren kreeg daardoor meer kansen en scoorde met een paar mooie doelpunten 4-1. Senna had nog 2 kleine kansjes, maar daar stond de keeper in de weg. Helaas dus verloren, maar de mannen hebben tot de laatste bal gestreden. Chapeau voor de mannen. En Olivier verdiend als E3 speler een hele dikke pluim.