Onder 11 zaterdag, JO11-2, 2e klasse 12

Datum

12 november 2016 10:30

opmerkingen

! Opstelling + formatie ! Bij opbouw de centrale verdediger voor de links- en rechtsachter... Denk aan de oefening van woensdag! ! Veel coachen ! Oscar is aanvoerder - Luisteren naar de coaching van Oscar ! Mocht je achter komen te staan, koppies niet laten hangen maar proberen gewoon door te voetballen!!! ! Positie bij Corners voor en tegen... ! Samen aanvallen en samen verdedigen, niet verstoppen achter je man! ! Belangrijke wedstrijd - Serieus - warming-up!!!

Accommodatie

Onbekend

Opstelling LEO (Loon) JO11-2

Helaas helaas helaas......

Vandaag was dé wedstrijd tussen Rolderboys E1 en LEO E2, ofwel de strijd om plaats één en twee!! We begonnen om 10.30u. op het gladde halfwitte grasveld van Rolderboys.

Na nog geen 3 minuten spelen werd er van scheidsrechter gewisseld omdat onze scheidsrechter moest gaan fluiten bij de C1 en wij moesten het verder doen met een leider van Rolderboys, helaas geen echte scheidsrechter meer...

Toch maar weer verder met de wedstrijd, 2 minuten na de scheidsrechterswissel kwam direct een crusiaal moment voor ons: de scheidsrechter besloot om een cornerbal te geven aan Rolderboys die volgens ons echt niet terecht was, wij dachten dat het een doeltrap was, en dus stonden de jongens niet op te letten toen 2 spelers van Rolderboys snel de corner namen en waaruit ze vervolgens ook wisten te scoren, nogal onsportief naar onze mening en zeker ook niet terecht! Maar ja, toch moesten we door... Helaas kregen we ook nog een aantal minuten voor rust de 2-0 tegen.

In de rust was het moment van discussie de scheidsrechter, deels hadden we hier gewoon dikke pech mee, maar we hadden zelf ook een aantal kansen die niet werden afgemaakt... In de rust was het aan de trainers om de jongens tot rust te krijgen en weer de koppies om hoog te zetten. Dit is gelukt, we hadden het vertrouwen er nog in... In de tweede helft wisten we na een aantal minuten te scoren via een prachtige goal van Sil en dat gaf ons positieve moed! Helaas kregen we 7 minuten voor tijd nog een tegengoal tegen via een counter van Rolderboys wat de stand op 3-1 bracht, in de laatste minuut wist Daan nog een keer te scoren maar helaas was dat niet genoeg... Na die goal floot de scheidsrechter af en was de eindstand 3-2.

Ontzettend balen en ook niet helemaal terecht! Aan alle supporters die waren meegegaan voor E2 heeft het niet gelegen, bedankt voor jullie steun!!!

Hopelijk zijn jullie er volgende week weer bij!?! ??? We kunnen er helaas niks meer aan doen, het kampioenschap is nog niet direct verspilt... Als we volgende week van Achilles 1894 E3 weten te winnen kunnen we nog mee doen om plek één! ?? Op naar volgende week dus: Achilles 1894 E3 - LEO E2 om 9.00u. in het jeugdstadion van Achilles 1894!