Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 31

3 december 2016 11:00

Scheidsrechter

Weitering, N.F.J.

Vandaag is Murphy met het team meeereisd, zo leek het wel. Tegen VKW, notabene de hekkensluiter, was LEO al vrij vroeg in de wedstrijd door haar wissels heen door blessures van Bart H. en Ferian. Een vlammend schot in de kruising leverde geen doelpunt op. Nog in de eerste helft kwam LEO op voorsprong door een doelpunt van Matthijs. Na rust wisten we dat het moeilijk zou worden met een paar spelers die ook niet meer fit waren, maar noodgedwongen moesten blijven staan. Een bal die een meter over de achterlijn bij het doel was geweest werd niet door de scheidsrechter gezien, waaruit VKW de 1-1 scoorde. De paal stond de spelers van LEO nog een keer in de weg. Ook werd nog een paar keer onterecht voor buitenspel gevlagd, maar dat krijg je als teams eigen spelers laat vlaggen. Kortom: de wet van Murphy was zeker van toepassing op de spelers van LEO Loon O17-1.