LEO (Loon) JO17-1

Onder 17 zaterdag, JO17-1, 1e klasse 31

13 oktober 2016 19:30

LEO (Loon ) O17-1 wint in doelpuntenfestijn van koploper Musselkanaal!

LEO speelde officieel een uitwedstrijd op eigen terrein. Binnen een kwartier stond LEO al op een 2-0 achterstand. Binnen dertig minuten stond het weer 2-2 (doelpunten van Thijs Bos en Janiek Berends), tevens ruststand. Na rust kwam LEO weer op een 3-2 achterstand waarna Manuel Vlieg de 3-3 op het scorebord bracht. LEO kwam weer op een 4-3 achterstand, maar Ali Almishal wist de stand weer recht te trekken op 4-4. Uiteindelijk was het Ferian de Boer die ongeveer 10 minuten voor tijd de stand op 4-5 bracht. De teamleiding had s'ochtends beloofd te tracteren op een drankje bij winst (en ook bij gelijkspel). Met veel genoegen hebben we de jongens getracteerd na een mooie overwinning op de KOPLOPER.