Scheidsrechter

Lankhorst, J.G.

Accommodatie

Onbekend

Met 16 spelers op pad. Daarbij 2 spelers (Rob Haagsma en Michael Francis) van O17-5, omdat bij die 16 spelers 2 jongens (Ali en WaiCheong) geblesseerd waren - maar toch het team wilden ondersteunen - en Matthijs met een lichte blessure niet zou gaan spelen als dat niet nodig was.

LEO Loon kwam in de 1e helft op een 0-1 voorsprong door doelpunt van Bas, maar in de allerlaatste seconden wist Nieuw Buinen de 1-1 te scoren. Balen!

Ondanks het gelijkspel rukte de ploeg wel op naar de 3e plaats. Hierbij nogmaals dank aan de 2 gastspelers van O17-5 die hun debuut maakten voor O17-1 en 20 minuten hebben mogen proeven aan het niveau van de 1e - klasse.