Vrouwen zaterdag, VR1, 5e klasse 10

31 oktober 2015 14:45

Scheidsrechter

Franky Klunder

Afgelopen zaterdag kwamen de dames van de Knickerbockers uit Groningen op bezoek in Loon. Op papier een tegenstander waarvan de dames van LEO moeten kunnen winnen. Echter moest het op het veld nog wel even gebeuren.

Na een kwartier spelen was echter duidelijk dat LEO het betere van het spel had. Hier en daar goede combinaties van de dames waaruit twee keer werd gescoord.

De tweede helft hetzelfde beeld. LEO was de betere partij maar kon het echter nog niet omzetten naar meer goals. Een paar kleine kansen van de Knickerbockers was voor de dames van LEO de aanzet voor een goed eindschot. Het tempo werd nog even opgevoerd waardoor er in de laatste tien minuten nog twee keer werd gescoord. Eindstand 4 - 0.

Dames en begeleiding wederom een mooi resultaat.
Gescoord werd er door Kaylee Pieter (2x), Suzanne en Petra.