Scheidsrechter

Franky Klunder

Accommodatie

Onbekend

De tweede competitie wedstrijd tegen van de dames tegen ACV verliep moeizaam. Er werden kansen gecreëerd echter het ontbrak ons aan de juiste afwerking.

ACV kwam er in de eerste helft met een paar snelle aanvallen uit wat resulteerde in een 0 - 2 achterstand bij de rust.

De tweede helft begonnen we gretig en waren er wederom een aantal kansen. In de 20e minuut werd de achterstand verkleind door Kaylee Pieter met een prachtig afstandsschot. We probeerden de 2-2 af te dwingen wat gepaard ging met meer ruimte voor de tegenstander. Een paar minuten voor het einde van de wedstrijd wist ACV daar nogmaals gebruik van te maken.

Eindstand 1-3. Jammer dames, hard gevochten echter met lege handen naar huis.