F-pupillen zaterdag, F2, 2e klasse 02

19 september 2015 11:00

Scheidsrechter

Lisanne Dik

Na het gelijkspel in de eerste wedstrijd moesten we 19 september spelen tegen ZFC Zuidlaren F3.

We begonnen voortvarend want al in de 2e minuut scoorden we uit een strafschop de 1 – 0. We bleven goed combineren en hierdoor ook scoren en de ruststand was 8 – 0.

Na de rust was er een iets mindere periode maar na vijf minuten wisten we te scoren door goed over te spelen. Af en toe waren we met teveel mensen aan het aanvallen en lieten we verdedigend wat steekjes vallen. Maar ZFC Zuidlaren wist niet te scoren maar dat deden wij wel en uiteindelijk was de einduitslag 17 – 0.

Ik wil nog wel even vermelden dat ZFC Zuidlaren heel sportief bleef spelen.

Gescoord in deze wedstrijd Sven 5, Rens Lunshof 4, Sam 3, Joris 2, Dylan 1, Antonio 1 en Ruben 1.