C-junioren zaterdag, C1, 1e klasse 31

5 oktober 2013

vvLEO C1 wint ook zijn mindere wedstrijd

Afgelopen zaterdag moest vvLEO C1 voetballen tegen Actief C2. Onze voetballers hadden de stand op ranglijst natuurlijk al gezien. Dat moet lukken tegen de onderste…

Nog gewaarschuwd door de leiding begon vvLEO C1 zwak aan de wedstrijd. Voetballend was Actief in het begin iets beter. Wel toonde vvLEO C1 veel inzet, maar voetballend was het minder dan de week ervoor tegen FC Assen C1. Een rommelig begin van vvLEO C1, terwijl we toch met 1-0 op voorsprong kwamen. Door een fout in de defensie van Actief kon Bernice profiteren en scoorde het openingsdoelpunt. Toch bleef vvLEO niet echt goed voetballen. Wederom scoorde vvLEO C1 door een doelpunt van Wim, die net in het veld was gekomen. In de eerste helft werd te weinig gewogen zonder bal waardoor de speler in balbezit niet de bal in eigen ploeg kon houden.

In de rust werden de puntjes op de “i” gezet. In het begin van de 2e helft werd het beter. vvLEO C1 speelde iets meer op de helft van de tegenstander. Halverwege de 2e helft werd het 3e doelpunt gescoord door Bernice. Een prachtig voetballende aanval via onder andere Wim en Daniel werd prima afgerond door Bernice. We lieten daarna Actief meer voetballen waardoor we achteruit moesten. Actief wist geen raad met kleine mogelijkheden die zij kregen. Daardoor bleef het 3-0 in het voordeel van vvLEO C1. Volgende week tegen Beilen zal het voetballend beter moeten. Met het aantal behaalde punten doen we in ieder geval bovenin de competitie mee.