LEO (Loon) 3

Mannen zondag, 3, 4e klasse 3

8 mei 2016 10:00

Door: Popke Gerlofs (oud leo speler)

Belofte maakt schuld. Heel af en toe pik ik nog een training mee met jullie team. Een wedstrijd had ik nog niet gezien dit seizoen, maar de uitslagen worden altijd keurig gevolgd. Twee jaar geleden alweer de laatste wedstrijd gespeeld.

Nu bij prachtig zomers weer maar eens plaats genomen op de reservestoeltjes op het complex van Hoogersmilde om weer eens een wedstrijdje te bekijken. Valt er wat op aan jullie team? De meeste jongens zijn vertrouwd, groeten even naar me en dat wordt zeer gewaardeerd. Ja, er valt wat op; er is weinig veranderd. De tenues en sponsoren zijn veranderd, maar jullie zijn nog steeds superfit. Leuk om er te zijn.

Over het voetbal in de eerste helft valt niet veel te zeggen. Zwaar tegenvallend en de goals als rijpe appels. Wie is schuldig? Jullie allemaal en Hoogersmilde profiteert optimaal van de wanorde. De keeper, in flitsend tenue, graait drie keer in zijn netje. 3 - 0 en een afstraffing dreigt. Maar dan.....

Het wordt al heel snel 3 - 1 na de rust en het team recht zijn rug onder aanvoering van Arjan Boer. Ook de 3 - 2 valt al heel snel en dan kan de gelijkmaker niet uitblijven. De 3 - 3 wordt gemaakt en de overtuiging van de overwinning is in de ploeg geslopen. De drie punten gaan mee naar Loon, nadat Koning heeft gescoord.

Een slechte eerste helft werd opgevolgd door een attractieve tweede helft. Het voetbal was ook toen niet geweldig, maar ach er zijn ook teams die met slecht voetbal het kampioenschap op de laatste dag vergooien......??. Jullie pakken de punten en dat toont het karakter aan van het team. Lijkt een beetje op het kampioensteam uit Eindhoven. Mix deze twee teams met dat team uit Rotterdam en dan ontstaat LEO 3.

Een topteam die volgens de kenners mee had kunnen doen voor het kampioenschap. Maar ja, de beste stuurlui staan aan wal.

Groet van een ex-speler die jullie een warm hart toe draagt. Succes voor de laatste wedstrijden mannen!!