3e bekerwedstrijd : Pesse VR 2 - LEO VR 1

29 augustus 2015 12:00

Accommodatie

Onbekend

De derde bekerwedstrijd van de dames LEO 1 speelden we uit tegen Pesse VR2.

Na een kwartier wedstrijd werd duidelijk dat de LEO dames een overwicht hadden wat alleen nog moest worden bevestigd door een doelpunt. We speelden aanzienlijk beter dan afgelopen woensdag tegen HODO. Van achteruit werd goed via het middenveld gecombineerd. Onze spitsen stonden op scherp en na 45 minuten hadden de dames de zaken al goed op orde en gingen we met een 4 - 0 voorsprong de rust in.

In de rust hebben we ons spel goed besproken en hebben in de tweede helft voetballend nog beter gespeeld. Meer rust in het spel en nog beter gecombineerd. Dit resulteerde in nog 3 goals voor LEO.

Eindstand 0 - 7.(Suzanne 3x , Petra 3x Larissa 1x) Een prima teamprestatie dames. Met een goed gevoel volgende week beginnen aan de competitie.