4 - 2

LEO (Loon) VR1

Vrouwen, VR1, Groep 3 14

26 augustus 2015 18:45

De tweede bekerwedstrijd van de LEO VR1 werd gisteren onder warme benauwde omstandigheden gespeeld in Hollandscheveld tegen de dames van HODO.

Na de winst van afgelopen zaterdag gingen de dames vol vertrouwen de wedstrijd in. Na 45 minuten bleek echter wel dat dat beide teams aan elkaar gewaagd waren en gingen we met een 2-2 stand de rust in. Gescoord werd er door Edith en Suzanne.

De tweede helft begonnen we matig en na een kwartier spelen keken we tegen een 4-2 achterstand aan. De resterende tweede helft waren we niet bij machte om het tij te keren mede door de warmte waar veel dames last van hadden. Eindstand 4-2.

Helaas dames, a.s zaterdag vol goede moed naar Pesse. Noor en Jikke (MC1) bedankt voor jullie geweldige inzet.