123inkt.nl verlengt contract als Hoofdsponsor Jeugd v.v. LEO - v.v. LEO

123inkt.nl verlengt contract als Hoofdsponsor Jeugd v.v. LEO

28 april 2023 12:00

123inkt.nl

Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl blijft ook de komende drie seizoen verbonden aan v.v. LEO. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en papier is al sinds 2017 Hoofdsponsor van onze jeugdafdeling.

123inkt.nl verlengt contract als

Hoofdsponsor Jeugd v.v. LEO

vv_LEO_Loon_-_Hoofdsponsor_jeugd_-123inkt.nl_2.jpg
Hoofdsponsor Jeugd 123inkt.nl blijft ook de komende drie seizoen verbonden aan v.v. LEO. De marktleider in de online verkoop van inktcartridges, toners en papier is al sinds 2017 Hoofdsponsor van onze jeugdafdeling.


Door de verlenging van de samenwerking worden aan de start van komend seizoen opnieuw alle jeugdleden volledig in het nieuw gestoken. Jolanda Rats – van Lint en Thea Harmelink (kledingcommissie v.v. LEO) zijn blij met de verlenging: ''De samenwerking met 123inkt.nl ervaren wij als professioneel en zeer betrokken. Wij zijn als partnerclub dan ook zeer blij dat we deze samenwerking weer met drie jaar mogen verlengen.”

Ook vanuit 123inkt.nl wordt verheugd gereageerd op de aangekondigde verlenging: ''Wij zijn trots dat wij ook de komende drie seizoenen de jeugd van v.v. LEO kunnen ondersteunen. Daarnaast proberen wij de club meer en meer te ondersteunen om het voetbalplezier van alle jeugdleden en overige betrokkenen nog verder te laten groeien.” Aldus Vincent Coulier (Accountmanager Sponsoring bij 123inkt.nl).


Nieuwe kledinglijn 
In de afgelopen maanden is er hard gewerkt om de kledinglijn voor komend seizoen weer te vernieuwen. Het shirt is voorzien van prachtige details en de presentatiepakken en tassen zijn compleet vernieuwd. Binnenkort volgt de onthulling van deze nieuwe kledinglijn en zal de complete set (wedstrijdtenue, presentatiepak en voetbaltas) in de kantine te bewonderen zijn. Aan de start van het nieuwe seizoen zullen alle jeugdleden vervolgens hun nieuwe kledingpakket in ontvangst kunnen nemen.
vv_LEO_Loon_-_Hoofdsponsor_jeugd_-123inkt.nl_1.jpg

Bron: 123inkt.nl
Delen

Lees meer over:
#nieuws #sponsor

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!