Sponsor aan het Woord - Sfeer.nl - v.v. LEO

Sponsor aan het Woord - Sfeer.nl

30 januari 2023 16:00


In “Sponsor aan het Woord” krijgen sponsoren de mogelijkheid om te vertellen wat de dagelijkse werkzaamheden zijn en waarom er gekozen is voor vvLEO om te sponsoren.

Veel lees plezier!

vvleo.png  Sponsor aan het woord

vv_LEO_Loon_-_sponsor_aan_het_woord_-_Sfeer.nl_logo.png


Bericht in PDFWie is Sfeer.nl ?

Sfeer.nl is de leukste winkel op gebied van wonen en woonaccessoires. Een innovatieve, sterke en dynamische woon(web)winkel met een uitstekende kijk op de woonwensen van vandaag. Trendsetting op het gebied van wonen.

Of je nu op zoek bent naar een perfecte fauteuil voor in de woonkamer, design eetkamerstoelen, of betaalbare woonaccessoires, bij ons vind je de nieuwste trends en de leukste ideeën voor jouw interieur. Niet voor niets kiezen steeds meer consumenten uit de collecties van Sfeer.nl.

 

Wat doet Sfeer.nl?

Sfeer.nl is een online webshop met 3 fysieke winkels. Onze vestigingen zitten in Assen, Zwolle en Arnhem.

Sfeer.nl is trendsettend op het gebied van wonen en woonaccessoires. Onze kracht is dat wij veel artikelen op voorraad hebben waardoor de consument al vaak de volgende dag hun aankoop in huis kunnen hebben. Sfeer.nl is premium dealer van gerenommeerde merken zoals By-Boo, Eleonora meubelen, EasySofa, Sevn, Reefs Interior, Towerliving, Urban Cotton, PTMD, Brix, Livingfurn, Richmond Interiors, ironwood, DS Meubel en Lifestyle Home Collection. Naast de verkoop aan consumenten richten we ons ook steeds meer op projectinrichting.

Voor meer info of inspiratie zie de link www.sfeer.nl/over-ons/projectinrichting

  

Waarom heeft Sfeer.nl gekozen om vvLEO te sponsoren?

Als kleine jongen van 5 begon ik al met trainen en wedstrijden spelen bij vvLEO.

Na ongeveer 8 jaar in de jeugd van LEO te hebben gevoetbald heb ik een kleine uitstap gemaakt naar een andere vereniging om uiteindelijk in de senioren weer te spelen bij LEO. In al die jaren heb ik een aantal functies bekleed bij LEO, zoals jeugdtrainer, kantinedienst, seniorencommissie en natuurlijk als speler. Inmiddels ben ik geen lid meer maar toen Jan Willem (vvLEO sponsorcommissie) mij benaderde, kon ik natuurlijk niet nee zeggen tegen de mooiste club van Assen om toch nog een aandeel te leveren.

 

Dominique Ziengs | Filiaalmanager Assen(Projectinrichting Skybox Fc Groningen)
Sfeer.nl_-_Projectinrichting_Skybox_Fc_Groningen.jpg


(Projectinrichting Cocktail bar Liff Assen)
Sfeer.nl_-_Projectinrichting_Cocktail_bar_Liff_Assen.jpg


www.sfeer.nl/over-ons/projectinrichting

Bron: vv LEO (Loon) - Sponsor Commissie
Delen

Lees meer over:
#sponsor #sponsoraanhetwoord

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!