Verslag WK 2014 bij vvLEO!!!!!

9 augustus 2014 19:45


WK kijken bij vvLEO

Nu iedereen bijna de vakantie er weer op heeft zitten, en het nieuwe voetbalseizoen weer gaat starten, dacht ik nog even een verslag te maken over het super geslaagde WK 2014 bij vvLEO!!!

Na veel overleg om de WK avonden te doen bij vvLEO moest er veel geregeld worden met KC en HB en de activiteitcommissie en vooral de vrijwilligers!!! Nadat we toestemming hadden gekregen om het eens te proberen zijn we alles op papier gaan zetten en zijn we los gegaan!!!! Wat gaan we allemaal organiseren om het een super gezellige WK te laten worden.

Wedstrijd 1 Vrijdag de 13e!!! om 21.00 uur zal Nederland – Spanje gaan spelen, grote tv was er al, maar een beamer zal geweldig zijn, dus regelen, overal achter aan bellen, alles was al verhuurd (keek ik niet raar van op). Na lang zoeken had Arend er nog èèn thuis, pfff gelukkig, lakens regelen en proberen, Super mooi beeld .... en dan nu de rest nog, kantine helemaal oranje versieren, genoeg eten en drinken inslaan want er stonden er heel wat supporters op papier die zouden komen!!  En wat het dan helemaal compleet maakt een verloting erbij doen, dus prijzen gaan regelen.

Daarom onze dank aan alle sponsers die de prijzen ter beschikking wilden stellen voor onze loterij. Wat een opkomst bij de 1e wedstrijd Nederland-Spanje !!! En wat een sfeer in de kantine en het mooiste was Nederland maakte gehakt van Spanje 5-1 !! het kon niet mooier.

Dan op naar de 2e wedstrijd woensdag 18 juni om 18.00 uur Australië – Nederland. Speciaal voor deze avond een WK menu en voor de jeugd een stropdassenspel geregeld bij Actractieverhuur Assen. Alles liep weer op rolletjes, vooral het WK menu en weer een volle kantine met supporters. En natuurlijk onze dames Lauren en Tessa gingen er weer voor om de lootjes te verkopen (bedankt Meiden). Marc en Björn kregen het wel steeds drukker met de muntjes verkoop, wat liep als een trein, net zoals de wedstrijd Nederland – Australië 3–2 !!! 

Na alle wedstrijden was er dan de verloting waar iedereen met smart op zat te wachten, met  o.a. : wk ballen, samba shirten, BBQ, flessen wijn, tegoed bon voor een vlaai, sporttas met sportsokken, autowasbon, fruitpakket, emmer frietsaus en ga maar door !!!

Op naar de 3e wedstrijd maandag 23 juni 18.00 uur Nederland – Chili. Alles stond weer klaar, nu een springkussen geregeld voor de jeugd en natuurlijk ons WK menu wat weer aansloeg, tap aangesloten en Go For It. Wedstrijd 3 hadden onze jongens ook binnen gehaald met 2–0, dus we zijn een ronde verder !!!! 

Wat gaan we nu doen ??? Mijn motto was waar je aan begint moet je ook afmaken !!!! maar wel ff in overleg met KC en HB, toestemming verlengd !!! Op naar de 1/8 finale Zondag 29 juni Nederland – Mexico. Allemaal even rond tafel krijgen, hebben we nog genoeg vrijwilligers die mee willen helpen (gelukkig geen probleem). Wij willen wel maar het moet ook kunnen. De opkomst was weer prima op de zondag en Nederland weer gewonnen met 2 – 1. Helaas kan ik geen filmpje plaatsen maar wat een sfeer bij vvLEO, elke keer weer opnieuw !!! geweldig !!!.

Jaa weer een ronde verder en de 1/4 finale op een zaterdag. Toch maar weer in de groep gooien. We Gaan Door !!!! En de vrijwilligers gaan ook door !!! Was zo mooi en gezellig met elkaar om dit te doen en we stonden er weer klaar voor !!!!

Zaterdag 5 juli Nederland – Costa Rica. Pfff moeilijke wedstrijd en wat  een spanning in de kantine, want er moesten penals worden genomen (niks aan). Na een mooie keepers wissel van van Gaal (wat niet iedereeen snapte??), maar achteraf een hele goede beslissing was. Ha ha Nederland weer een ronde verder !!!! Niet te geloven, wonnen we na penals met 4 –3.

OOh man, hier hadden wij van de kantine en activiteiten en HB ook niet opgerekend. Nederland naar de 1/2 Finale tegen Argentinië !!!! Spoedberaad, hebben we nog genoeg vrijwilligers, want de vakantieperiode brak aan !!!! Hoe gaan we verder??? En dat is zo mooi bij vvLEO, er staan altijd vrijwilligers klaar die bij willen springen. Zonder deze vrijwilligers was dit allemaal niet gelukt. Mensen !!!!!!! Bedankt allemaal !!!!!.

Maar, op naar DE wedstrijd Nederland – Argentinië woensdag 9 juli om 22.00 uur !!!!! 1/2 Finale De spanning was om te snijden, af en toe maar even een WK elf -talletje Bitterballen er tussen door besteld en een biertje, want na zo spannende wedstrijd en zoveel kansen voor Nederland gingen de ballen niet in het doel. Dus !!! Penals !!!!!. Wisselen ging niet meer, alles was op, dus duimen en duimen, maar helaas mochten onze boys niet naar de finale en verloren we met 2-4 na penals !!!! Maar we kunnen TROTS zijn op onze WK mannen. Er stond weer eens een Team op het WK 2014 !!!!

We mochten op zaterdag 12 juli tegen Brazillië spelen om het Brons, al was dat voor sommigen mannen niet zo belangrijk meer, maar bij vvLEO hebben we alles nog een keer uit de kast gehaald voor de laatste wedstrijd, alle prijzen voor de verloting gingen eruit !!!! Het was echt de Laatste wedstrijd !!!! De Laatste WK avond bij vvLEO !!!!!

Het was èèn SUPER,GEZELLIG EN SFEER VOL WK AVONTUUR BIJ vvLEO !!!!! Daarom wil ik het HB, Wim Hoving en Arend Ringnalda, bedanken voor hun toestemming om alle WK avonden bij vvLEO te bekijken. Dan de KC Commissie bedanken voor al hun inzet en inkoop, zodat er altijd genoeg was voor een borrel en een hapje !!!! Dan de Activiteiten Commissie onderleiding van Alice die alles super geregelde voor de kinderen, verloting en muntjes. Dan al onze sponsoren: Sligro, Broodjeshuis Mennega, Sportwears Coach, Multivlaai, Kapsalon Primeur, D.A. Drogist Marsdijk, Zuivelhoeve Marsdijk, Groenteman Kemkers, Mitra, Cafetaria/Lunchroom ‘De Fontein, Niels Autowas, Electroworld en Vrienden van LEO die altijd weer prijzen ter beschikking stelden voor de verloting. En dan vooral wil ik alle VRIJWILLIGERS Super bedanken dat ze elke keer weer klaar stonden op deze super mooie WK avonden !!!!  Ik vondt het SUPER om te doen en wie weet in 2016 EK ????? Nogmaals IEDEREEN die ik vergeten ben SUPER BEDANKT voor deze geslaagde WK 2014 bij vvLEO !!!!

De WK groeten van Marjan.


(klik 2x op de foto voor vergroting)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!