Promotie voor LEO-scheidsrechters Peter, Hobie en Björn!

8 juni 2016 20:00


Promotie voor LEO-scheidsrechters Peter, Hobie en Björn!

alle drie de scheidsrechters, die allen ook nog actief zijn bij LEO als scheidsrechter, hebben vandaag te horen gekregen dat ze komend seizoen gepromoveerd zijn. Daarmee doen ze weer een stapje omhoog in het fluiten van wedstrijden.
Het is voor LEO-scheidsrechters Peter Buist, Hobie Huizer en Björn van Dalen een mooie bekroning op een goed voetbalseizoen: alle drie de scheidsrechters, die allen ook nog actief zijn bij LEO als scheidsrechter, hebben vandaag te horen gekregen dat ze komend seizoen gepromoveerd zijn. Daarmee doen ze weer een stapje omhoog in het fluiten van wedstrijden.

 

Peter en Hobie zijn dit seizoen actief geworden voor de KNVB en hebben grote sprongen gemaakt. Zo promoveert Peter van groep 23 naar groep 22 (komend jaar groep JC) en maakt Hobie maar liefst 2 sprongen: van groep 24 naar groep 22. Onder het wedstrijdpakket van JC vallen alle jeugdwedstrijden van het niveau van vierde divisie A-junioren, derde divisie B-junioren, eerste divisie C-junioren en topklasse vrouwen senioren.

 

Björn promoveert van groep 3 naar groep 2 (komend jaar groep E) en mag tevens zijn 3e seizoen als deelnemer van het KNVB talententraject op zijn naam schrijven. Onder het wedstrijdpakket van E vallen alle wedstrijden van de 2e en 3e klasse van de eerste elftallen van seniorenwedstrijden.

 

Wij wensen onze scheidsrechters erg veel succes komend seizoen!

 

De scheidsrechterscommissie

 

Ook scheidsrechter worden? Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie via 06-29492594! Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!