EINDE SEIZOEN 2018-2019, START SEIZOEN 2019-2020

1 juni 2019 23:45


EINDE SEIZOEN 2018-2019, START SEIZOEN 2019-2020

EINDE SEIZOEN 2018-2019, START SEIZOEN 2019-2020

 

Met de seizoensafsluiting van 15 juni in het zicht, komen er een aantal belangrijke data voorbij waar teams, trainers, leiders, spelers en vrijwilligers rekening mee dienen te houden. Grasvelden zullen op een gegeven moment niet meer betreed kunnen worden, wedstrijdkleding zal ingeleverd moeten worden en verder staat er een aantal trainers te popelen om nog voor de zomerstop een aantal trainingen af te werken met 'hun nieuwe team'.


Zomerstop

Er geldt een algehele zomerstop van maandag 15 juli tot en met zondag 11 augustus. In deze periode is LEO gesloten en is het niet mogelijk om op wat voor manier dan ook gebruik te maken van de club. We doen dit bewust om onze vele vrijwilligers een maand lang 'volledig rust' te gunnen. Graag dan ook respecteren.


Huidige trainingen, nieuwe trainingen

Teams trainen in principe door tot 15 juni. Vanaf 15 juni bestaat er de mogelijkheid voor de teams van seizoen 2019-2020 om te trainen. Trainers van de nieuwe teams bepalen zelf of ze van deze mogelijkheid gebruik maken. Trainingstijden van seizoen 2018-2019 blijven gehandhaafd tot en met het nieuwe seizoen (vanaf 11 augustus dus). Dit betekent dat trainers van nieuwe teams op de trainingstijd van hetzelfde team van seizoen 18-19 kunnen trainen. Mocht dit niet passen, dan zullen trainers zelf naar een oplossing moeten zoeken en bijvoorbeeld met andere trainers in overleg moeten. Het trainingsschema voor seizoen 2019-2020 zal in de zomerstop gemaakt worden en ook in die periode gepubliceerd worden.


15 juni

Het lidmaatschap bij LEO duurt als bekend tot het einde van het lopende verenigingsjaar (30 juni) en wordt zonder opzegging telkens met een jaar verlengd. Als men echter over wil schrijven naar een andere vereniging, dan is 15 juni een belangrijke datum. Na deze datum is dit namelijk niet meer mogelijk. Overschrijving en afmelding kan via het daarvoor bestemde formulier op de website

https://www.vvleo.nl/1540/afmelden_lid_en_vrijwilliger/

 

Inname kleding

Inname betreft:

  • Alle wedstrijdtassen inclusief waterzak en hesjes
  • Spelers die stoppen en die hun tas met presentatiepak nog niet hebben ingeleverd
  • Kleding van trainers/leiders die stoppen
  • Trainers die een 123Inkt jas hebben ontvangen en ook nog een regenjas hebben worden verzocht deze regenjas in te leveren.Inleverdata zijn:

Maandag 1 juli 18.30-20.00: JO7 tot en met JO13

Woensdag 3 juli 18.30-20.00: JO15 tot en met JO19 en de meidenteams

Trainers/leiders die stoppen of regenjas komen inleveren kunnen op beide dagen komen.

Ook spelers die stoppen kunnen op beide dagen tas met presentatiepak inleveren.

De inname is in de kantine van LEO. Het is erg belangrijk dat de ingeleverde tassen schoon en droog zijn. De kledingtassen worden namelijk meteen voor seizoen 2019-2020 gereed gemaakt en tijdens de zomerstop opgeborgen in gesloten tassen. Kousen die kapot zijn graag in een aparte plastic tas meeleveren. Ook de hesjes gewassen in de tas. Ben je komend seizoen niet meer actief als trainer of leider, dan graag op het aangegeven moment je jas en eventueel je trainingspak gewassen inleveren.


Voor de start van het nieuwe seizoen organiseren we 2 avonden voor de uitgifte van de wedstrijdkledingtassen en kleding voor nieuwe leiders en trainers. Deze data worden nog bekend gemaakt.


Eind augustus/begin september organiseren we een ruilavond voor de presentatiepakken, ook deze datum wordt nog bekend gemaakt.


 Mochten er nog vragen zijn, dan deze graag richten tot de coördinator van jouw leeftijdscategorie. Vragen over kledinginname kunnen gesteld worden aan het kledingbeheer via kledingbeheer@vvleo.nl

 

Jeugdbestuur

Delen

Lees meer over:
#inname #kleding #materiaal #seizoen #uitgifte

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!