EINDE SEIZOEN 2017-2018, START SEIZOEN 2018-2019

18 mei 2018 18:00


Met de seizoensafsluiting van 16 juni in het zicht, komen er een aantal belangrijke data voorbij waar teams, trainers, leiders, spelers en vrijwilligers rekening mee dienen te houden.

EINDE SEIZOEN 2017-2018, START SEIZOEN 2018-2019

 

Met de seizoensafsluiting van 16 juni in het zicht, komen er een aantal belangrijke data voorbij waar teams, trainers, leiders, spelers en vrijwilligers rekening mee dienen te houden.

Einde seizoen 2017-2018, start seizoen 2018-2019


Met de seizoensafsluiting van 16 juni in het zicht, komen er een aantal belangrijke data voorbij waar teams, trainers, leiders, spelers en vrijwilligers rekening mee dienen te houden. Grasvelden zullen op een gegeven moment niet meer betreed kunnen worden, wedstrijdkleding zal ingeleverd moeten worden en verder staat er een aantal trainers te popelen om nog voor de zomerstop een aantal trainingen af te werken met 'hun nieuwe teams'.

 

Zomerstop

Er geldt een algehele zomerstop van zondag 15 juli tot en met zondag 12 augustus. In deze periode is LEO gesloten en is het niet mogelijk om op wat voor manier dan ook gebruik te maken van de club. We doen dit bewust om onze vele vrijwilligers een maand lang 'volledig rust' te gunnen. Graag dan ook respecteren.

 

Huidige trainingen, nieuwe trainingen

Teams trainen in principe door tot 15 juni. Vanaf 15 juni bestaat er de mogelijkheid voor de teams van seizoen 2018-2019 om te trainen. Trainers van de nieuwe teams bepalen zelf of ze van deze mogelijkheid gebruik maken. Trainingstijden van seizoen 2017-2018 blijven gehandhaafd tot en met het nieuwe seizoen (vanaf 15 augustus dus). Dit betekent dat trainers van nieuwe teams op de trainingstijd van hetzelfde team van seizoen 17-18 kunnen trainen. Mocht dit niet passen, dan zullen trainers zelf naar een oplossing moeten zoeken en bijvoorbeeld met andere trainers in overleg moeten. Het trainingsschema voor seizoen 2018-2019 zal in de zomerstop gemaakt worden en ook in die periode gepubliceerd worden.

 

15 juni

Het lidmaatschap bij LEO duurt als bekend tot het einde van het lopende verenigingsjaar (31 mei) en wordt zonder opzegging telkens met een jaar verlengd. Als men echter over wil schrijven naar een andere vereniging, dan is 15 juni een belangrijke datum. Na deze datum is dit namelijk niet meer mogelijk. Overschrijvingen (en afmeldingen) worden geregeld door ledenbeheer. Contact via ledenbeheer@vvleo.nl .

 

Inname materialen en kleding

Alle wedstrijdkledingtassen, waterzakken, hesjes, jassen en trainingspakken van trainers en leiders die stoppen, zullen ingeleverd moeten worden. Ook de ballen en het ballenhok worden samen met materialenbeheer geïnspecteerd.

Data inname

Maandag 18 juni 18.30-20.00: JO7 tot en met JO13

Dinsdag 19 juni 18.30-20.00: JO15 tot en met JO19, MO15, MO17

De inname is in de kantine van LEO. Het is erg belangrijk dat de ingeleverde tassen schoon en droog zijn. De kledingtassen worden namelijk meteen voor seizoen 2017-2018 gereed gemaakt en tijdens de zomerstop opgeborgen in gesloten tassen. Kousen die kapot zijn graag in een aparte plastic tas meeleveren. Ook de hesjes gewassen in de tas. Ben je komend seizoen niet meer actief als trainer of leider, dan graag op het aangegeven moment je jas en eventueel je trainingspak gewassen inleveren.

Voor de start van het nieuwe seizoen organiseren we 2 avonden voor de uitgifte van de wedstrijdkledingtassen en kleding voor nieuwe leiders en trainers. Deze data worden nog bekend gemaakt.

Eind augustus/begin september organiseren we een ruilavond voor de presentatiepakken, ook deze datum wordt nog bekend gemaakt.

 Mochten er nog vragen zijn, dan deze graag richten tot de coördinator van jouw leeftijdscategorie. Vragen over kledinginname kunnen gesteld worden aan het kledingbeheer via kledingbeheer@vvleo.nl.

Jeugdbestuur

 

Delen

Lees meer over:
#inname #kleding #materiaal #seizoen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!