Inspeelballen, 43 gevonden ballen en overige info materialen !!

14 september 2015 22:00


ATTENTIE !!

Beste trainers en leiders, 

Als het goed is heeft nu elk team de beschikking over inspeelballen en trainingsballen. Hier en daar zullen er nog ballen in de hokken liggen die vervangen moeten worden omdat ze telkens leeglopen of de naden gaan loszitten. Geef dat dan bij ons aan. 

Na een maand maken wij de balans op met betrekking tot ballen die na de trainingen in de bossen rondom de velden gevonden worden. Ik heb de foto van de gevonden ballen in de bijlage gedaan. In totaal zijn er vanaf de start van de trainingen dit seizoen 43 ballen gevonden langs de velden!


Wie mist er ballen uit zijn hok of herkent de ballen van zijn team? Ze zijn bij ons weer af te halen.  Een let op dus voor een ieder die de verantwoordelijkheid heeft over ballen. Over een maand of 2 gaan we kijken of we met zn allen minder ballen zijn verloren tijdens de trainingen. Een mooie uitdaging lijkt ons. 

Verder is er door onbekenden het materialenhok weer even netter gemaakt dan het was. Top anonieme opruimer(s)! Ook hiervan een foto in de bijlage. 


Binnenkort gaan we verder met het opruimen van de hesjes. Na telling denken wij dat ieder team wel 10 hesjes kan krijgen zodat je altijd je eigen setje hebt. We gaan hiervoor ook in overleg met de kledingcommissie. (*) We zoeken nog mensen die de hesjes een keer willen uitwassen zodat we ze fris kunnen uitgeven aan de teams. Daarvoor even een belletje of mailtje naar ons dan gaan wij jou een wasmand vol hesjes meegeven. Af en toe zijn er dus ivm het wassen tijdelijk minder hesjes.

Heb je hesjes in eigen beheer geef dat ook even aan dan noteren wij dat in onze lijst. 

Dat was hem weer en veel voetbalplezier!

Met vriendelijke groeten, 

beheerders jeugdmaterialen vvLeo Geert Bouma & Johan v Wijk


(*)
 Binnen 3 minuten was er al een reactie van iemand die alle hesjes wil wassen. Helaas kan je je daarvoor niet meer opgeven. Majo Smulders (F2) bedankt namens vvLeo :) 

Binnenkort dus schone, frisse hesjes maar ook tijdelijk minder hesjes ivm sortering en dergelijke. Af en toe is er dus een krat met hesjes weg.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!