Uitgifte Inspeelballen en overige info jeugdmaterialen

23 augustus 2015 21:00


Uitgifte Inspeelballen en overige info jeugdmaterialen (sleutels ballenhokken, oppompen ballen)
Beste trainers en leiders van de jeugdelftallen.

De meeste setjes met de inspeelballen zijn gereed om uitgedeeld te worden. Nadat de bestelling is binnengekomen en na hertelling van alle ballen bij Leo Loon zien we dat er een overschot aan rode ballen is ontstaan. We komen nog wat tekort aan gouden ballen. We proberen nog wat rode ballen om te ruilen voor gouden ballen bij Hacom dus dat gaat vast goedkomen. Voor de meidenteams waren de roze ballen niet op voorraad. Dit zijn de blauwe ballen geworden. Die hebben hetzelfde gewicht.

E, F en minipupillen:   

We gaan met de minipupillen en de F en E pupillen eerst de “oude” voorraad opmaken. Dat wil niet zeggen dat je met slechte ballen gaat inspelen. Je krijgt van ons 3 rode ballen en een netje. Zit er in de loop van het seizoen een mindere bal in dan krijg je na inlevering oude bal gelijk een nieuwe bal. Door deze manier van werken kan het “oude” overschot mooi opgemaakt worden en hebben we in de toekomst de ballen op orde.

Uitgifte: Bij LEO Loon op woensdag 26 augustus van 17:30 tot 18:00 en van 19:05 tot 19:30. Locatie ballenhok.
Lukt het niet op deze dag bel mij (Geert) op mijn 06 nummer dan kan je ze bij mij thuis ophalen na afspraak. Ik (Geert) heb deze week nog vakantie :)

D pupillen:                 

De D pupillen krijgen 4 blauwe ballen en een net. Dit zijn allemaal nieuwe ballen. Tip: Zet er met een watervaste stift even vvLEO op.
De ballen zijn nog niet opgepompt. Dat kan met de pomp bij vvLEO.

Uitgifte: Mij (Geert) even bellen op mijn 06 voor een afspraak. Dan kan je ze deze week bij mij thuis afhalen. Ik heb deze week nog vakantie :)

 

C jeugd:                     

De C pupillen krijgen 4 gouden ballen en een net. Dit zijn allemaal nieuwe ballen. Tip: Zet er met een watervaste stift even vvLEO op.
De ballen zijn nog niet opgepompt. Dit kan met de pomp bij vvLEO.

Uitgifte: Omdat we te weinig gouden ballen zijn gaat het deze week waarschijnlijk niet lukken om de ballen uit te leveren. Zodra deze binnen zijn geef ik de trainers en/of leiders een bericht om de ballen af te halen. Het is even niet anders dus nog even door met de ballen uit het ballenhok.

 

B Jeugd:                     

De B jeugd krijgen 4 gouden ballen en een net. Dit zijn allemaal nieuwe ballen. Tip: Zet er met een watervaste stift even vvLEO op.
De ballen zijn nog niet opgepompt. Dat kan met de pomp bij vvLEO.

Uitgifte: Mij (Geert) even bellen op mijn 06 voor een afspraak. Dan kan je ze deze week bij mij thuis afhalen. Ik heb deze week nog vakantie :)

 

A Jeugd:                     

De A jeugd krijgen 4 gouden ballen en een net. Dit zijn allemaal nieuwe ballen. Tip: Zet er met een watervaste stift even vvLEO op.
De ballen zijn nog niet opgepompt. Dat kan met de pomp bij vvLEO.

Uitgifte: Mij (Geert) even bellen op mijn 06 voor een afspraak. Dan kan je ze deze week bij mij thuis afhalen.  Ik heb deze week nog vakantie :)

 

Meiden D1, C1 en C2:      

De meiden krijgen 4 blauwe ballen en een net. Dit zijn allemaal nieuwe ballen. Tip: Zet er met een watervaste stift even vvLEO op.
De ballen zijn nog niet opgepompt. Dat kan met de pomp bij vvLEO.

Uitgifte: Mij (Geert)even bellen op mijn 06 voor een afspraak. Dan kan je ze deze week bij mij thuis afhalen. Ik heb deze week nog vakantie :)


SLEUTELS BALLENHOKKEN:

Na telling van de hokken blijkt er dat er hokken zijn waarvan er bij ons geen sleutels meer zijn. Dit gaat om de ballenhokken: 11, 25
Graag even bij ons melden wie deze hokken in beheer hebben zodat we sleutels bij kunnen laten maken.

Verder is het van een aantal hokken nog onbekend wie er gebruik van maken. Dat gaat om de hokken: 1, 2, 6, 11, 16, 17, 20, 24, 25.
Willen de personen die van deze kasten gebruik maken zich even melden. Dan kunnen we de administratie in orde maken.

Op 1 oktober gaan we namelijk al de overgebleven kasten uitruimen en een bestemming geven zodat we dan wat ruimte kunnen genereren.

Heb je als team of in je functie nog een kast nodig dan is het handig dit te melden zodat we je na oktober mogelijk een extra kast kunnen aanbieden.

Voor het oppompen van de ballen.
Er staat een potje met vet naast het apparaat. Doop daar het ventielnaald in zodat de kans minder is dat hij afbreekt.
Breekt hij af er ligt, dan ligt er een reservenaald op het plankje. Mail of app of bel ons even, zodat we dat ook aan kunnen vullen.

Dit was hem weer en natuurlijk veel voetbalplezier.

Gr Geert Bouma en Johan v Wijk
jeugdmaterialenbeheer@vvleo.nl

link naar websitepagina vvLEO
 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!