Even Voorstellen

17 augustus 2015 20:30


Wij zijn Geert Bouma en Johan van Wijk

Even Voorstellen:Wij zijn Geert Bouma en Johan van Wijk.

Omdat er vanuit de club werd gevraagd om een materialenbeheerder voor de jeugd hebben wij ons daarvoor opgegeven en zijn we het geworden.

Ik, Geert Bouma, woon in Assen samen met mijn vriendin en 3 kinderen waarvan de twee jongens op voetbal zitten in D2 en C4. Ik train de D2 samen met Johan van Wijk. Vorig jaar heb ik de D3 en de E1 en E2 getraind.

Ik, Johan van Wijk, woon ook in Assen samen met mijn vriendin en 2 kinderen waarvan mijn zoon in D1 aan het voetballen is. Ik train de D2 samen met Geert en heb vorig jaar de D3 getraind.

Wij lopen beide nog niet zolang mee bij Leo Loon maar we hebben het hier bij de club naar onze zin en hebben daarom deze taak erbij genomen.

Omdat wij redelijk nieuw zijn hebben wij een frisse kijk op de club en de materialen. We willen graag met iedereen in de club het materiaalbeheer van de jeugd goed wegzetten zodat we inzicht hebben en krijgen in de materialen, de wensen van de leiders en trainers en alles wat hier mee te maken heeft.

We zijn op dit moment een eerste start aan het maken en zijn druk bezig om alles te inventariseren wat er aan materiaal is.

Wij verzorgen ook het sleutelbeheer van het ballenhok en de uitgifte van de inspeelballen. Die worden in de loop van deze week verwacht. Zodra we de setjes klaar hebben zullen we dat bekendmaken. Pak anders even de trainingsballen mee.  Heb je vragen of tips. Spreek ons dan aan of mail ons via jeugdmaterialen@vvleo.nl

In het beginstadium zal het een en ander mogelijk wat chaotisch overkomen en zal er mogelijk ook nog gewisseld worden met hokken en dergelijke. Daar gaat het alleen maar beter van worden dus heb je daar op of aanmerkingen over mail of bel ons.

Mvg

Geert Bouma 06-14356164 & Johan van Wijk 06-21260683
jeugdmaterialen@vvleo.nlGeert Bouma                            Johan van Wijk
Delen

Lees meer over:
#even voorstellen #interview

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!