vertraging toegang trainingsballen en uitgifte inspeelballen

8 augustus 2015 23:30


Minimale uitvoering Jeugdmaterialenbeheer
Er is op dit moment geen beheerder jeugdmaterialen. Naast mijn taak als jeugdvoorzitter ben ik voorlopig even aanspreekpunt. Ik doe hiermee een dringende oproep aan vrijwilligers die mij van deze taak kunnen ontheffen.
- Sleuteluitgifte
- Trainingsballen
- Verdeling ballenhokken seizoen 2015/2016
- Uitgifte inspeelballen later en met zekerheid na de kledinguitgifte

Minimale uitvoering Jeugdmaterialenbeheer

Er is op dit moment geen beheerder jeugdmaterialen. Naast mijn taak als jeugdvoorzitter ben ik voorlopig even aanspreekpunt. Ik doe hiermee een dringende oproep aan vrijwilligers die mij van deze taak kunnen ontheffen. Jeugdmaterialenbeheer is een kerntaak voor het jeugdvoetbal en staat nu noodgedwongen op een laag pitje. Dat is niet de werkwijze zoals dat hoort in vvLEO. Ik zorg er voor dat het seizoen van start kan en daarna (eind september) trek ik mij weer terug uit deze functie. Zeker als duo is jeugdmaterialenbeheer heel goed uitvoerbaar en kun je op waardering van vele andere vrijwilligers. Voor de bestuurlijke ondersteuning staat de JeugdCie garant.

 voor meer info zie : zie vacature Jeugdmaterialenbeheer

Sleuteluitgifte

Te veel vrijwilligers houden vvLEO sleutels in eigen beheer tijdens de overgang naar het nieuwe seizoen. Dat geeft problemen bij anderen en het is zeer ongewenst. Opstarten van het nieuwe seizoen gaat nu gepaard met onnodige beperkingen en vertraging. Vrijwilligers met vvLEO-sleutels worden dringend verzocht zich bij mij te melden. Om aan te geven welke sleutels zij in gebruik hebben. Ik ga daarmee de administratie bijwerken en zorgen voor correcte (her)verdeling van de sleutels. Trainers zijn er aan gehouden om de ballenhokken te gebruiken, zoals die nu is toegewezen. Sleutels van andere hokken moeten bij mij worden ingeleverd. In geval van vragen of problemen rechtstreeks contact opnemen met mij.  

 

Trainingsballen

 • - Traingsschema is bepalend voor de verdeling van ballen en ballenhokken
 • - Trainingsballen en ballenhokken worden door meerdere teams gebruikt
 • - In beginsel zijn trainingsballen gebruikte ballen die als wedstrijdbal en inspeelbal hebben gediend, mogen beschadigd zijn maar moeten natuurlijk bruikbaar zijn
 • - De slechtste ballen worden verdeeld over de ballennetten.
 • - Eer wordt zoveel mogelijk gelet op het juiste balgewicht per leeftijdscategeorie, maar het juiste gewicht kan uit kostenoverweging niet als eis worden gehanteerd
 • - Voor een elftal 15 trainingsballen; voor E-teams 10 trainingsballen en voor F/MP voldoende ballen voor de gecombineerde trainingen
 • - De ballen zitten in ballennetten met het aantal ballen zoals hierboven aangegeven
 • - De trainer krijgt de sleutel van het aangewezen ballenhok
 • - Trainers zorgen er voor, dat er geen ballen kwijt raken en melden bij jeugdmaterialenbeheer mocht dat toch het geval zijn
  nb. aanvulling kwijtgeraakte bal gaat met een slechte, maar bruikbare bal.
 • - Een ‘eerste trainer’ en een ‘laatste trainer’ openen/sluiten de clubaccommodatie voor een trainingsperiode. De verdeling moet nog gedaan worden.
 • - Het systeem voor de trainingsballen werkt met zo weinig mogelijk sleutels.
 • - ATTENTIE: niet alle ballen zitten al in netten. Ontbrekende netten worden komende week aangeschaft. In voorkomende gevallen worden problemen ad-hoc opgelost door ballen over kleinere netten te verdelen.

 

Verdeling ballenhokken seizoen 2015/2016

Verdeling van de ballenhokken gaat volgens onderstaande tabel en op basis van het trainingsschema. Sleutels worden op verzoek van de trainers ad-hoc door mij uitgegeven. Als alle nog in oploop zijnde sleutels bij mij worden ingeleverd, dan is er wat de sleuteluitgifte betreft geen probleem. Trainers die nog geen toegang tot ballen hebben moeten zich bij mij melden. Niet alle ballen zitten al in netten. Ontbrekende netten komen zo spoedig mogelijk beschikbaar.

 

hok

team

sets

3

B1, B2, A3, B3

2

8

B4, A1, A2

3

9

C1, C2

2

4

C4, C3, C5

2

7

D1, D2, D4, D5

2

12

D6, D3

1

20

E1, E2, E5

2

23

E6, E3, E4

1

13/ 14/15

F- en MP

4

10

keepers

 

28

meiden

2

29

dames

1

 

Uitgifte inspeelballen later en met zekerheid na de kledinguitgifte

Er is nog onvoldoende zicht op het aantal beschikbare netten met inspeelballen voor de teams. Leiders die nog een set thuis hebben, wordt dringend verzocht dat bij mij te melden. Het lukt nu nog niet  om een zinnig plan te maken voor de uitgifte. Teams krijgen te maken met vertraging.

 

Contactpersoon jeugdmateriaal (ai) :
Arend Ringnalda
arend.ringnalda@home.nl
tel. 06 8164 0685

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!