Rabo ClubSupport (Rabobank) - 2022 - v.v. LEO

Rabo ClubSupport (Rabobank) - 2022

22 oktober 2022 14:30

vv LEO (Loon) - Sponsor Commissie

Uitslag van de actie oktober 2022 - Rabo ClubSupport (Rabobank)

Rabo_ClubSupport.png


bericht 22.10.2022

Opbrengst Rabo clubkas campagne 2022

vvLEO wil iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen


Rabobank_clubsupport_2022_-_1.png
Dit jaar is er € 747,18 euro opgehaald om de club te verduurzamen. Daarvoor dank aan alle stemmers die hebben gekozen voor de mooiste club van Assen.


Rabobank_clubsupport_2022_-_2.png
Rabobank_clubsupport_2022_-_3.png


bericht 05.09.2022

Vanaf 5 september t/m 27 september 2022 is het ook weer mogelijk om je stem uit te brengen op vv LEO, de mooiste club van Assen

vvLEO is een vriendelijke voetbalvereniging in Loon, aan de rand van de wijk Marsdijk in Assen. Spelers uit de omgeving trekken graag hun blauw-witte tenue aan omdat de sfeer binnen de vereniging uiterst goed is. Meedoen is belangrijk, winnen natuurlijk ook, maar het plezier in voetballen staat eigenlijk bovenaan. Van de allerjongste jeugd tot aan de senioren:  iedereen draagt hieraan een steentje bij !


#Rabobank.nl#vvleo#RaboClubSupport#
Rabo_ClubSupport-2.png


Stemmen kunnen uitgedacht worden door de leden van Rabobank Assen en Noord Drenthe. Stemmen kan direct vanaf 05 september 2022, in de Rabo App of via   https://www.rabo-clubsupport.nl/assen-en-noord-drenthe/deelnemers/details/268653-sportver-leo-loon


Ons doel

Sporten is op zichzelf natuurlijk al gezond. Als vereniging zouden we extra willen investeren om een gezond sportpark te realiseren. Te denken valt dan aan een gezonde inrichting in de kantine, een watertappunt om het drinken van water te bevorderen, de omvorming van een rookarm naar een rookvrij sportpark, het aanbieden van vers fruit aan spelers tijdens de wedstrijden. Op deze manier willen we op een positieve wijze bijdragen aan de gezonde opvoeding van onze spelers.


Sponsor Commissie vv LEO (Loon)


Rabo_ClubSupport-3.png
Bron: vv LEO (Loon) - Sponsor Commissie
Delen

Lees meer over:
#actie #rabobank #sponsor

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!