Pilot vvLEO Jeugd Organisatie - v.v. LEO

Pilot vvLEO Jeugd Organisatie

15 juli 2022 20:30

vv LEO (Loon) - JC Jeugdbestuur -> JO Jeugd Organisatie

We staan aan de vooravond van een grote verandering binnen de jeugd afdeling van vvLEO. Met ingang van het komende seizoen gaan we een pilot starten waarbij de jeugd- en de technische commissie samengevoegd worden. De nieuwe naam wordt dan vvLEO Jeugd Organisatie, kortgezegd JO.

Jeugd_Organisatie_JO_-_Infographic_Nieuwe_Jeugd_Organisatiemiv_2022-2023-1.png


We staan aan de vooravond van een gro
te verandering binnen de jeugd afdeling van vvLEO. Met ingang van het komende seizoen gaan we een pilot starten waarbij de jeugd- en de technische commissie samengevoegd worden. De nieuwe naam wordt dan vvLEO Jeugd Organisatie, kortgezegd JO.

 

We hebben dan geen Technische en Jeugd Coördinatoren per bouwgroep meer maar LeeftijdsCoördinatoren (LC) per leeftijdscategorie. Dus bijvoorbeeld LeeftijdsCoördinator O13 of LC O13. De LC’s worden ondergebracht in twee groepen, Pupillen en Junioren (klein- en groot veld).

 

Wat we hiermee willen bereiken is dat we samen bezig zijn met het voetbaltechnische, het organisatorische én het grijze gebied daartussen. Samen de focus op de jeugd. Als we het samen doen, zijn de lijnen kort en de communicatie goed. Iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt en anderen weten dat ook. Op deze manier is de kennis gebundeld en kunnen we maximaal gebruik maken van ieders expertise. Hierdoor kunnen beslissingen ook eenvoudiger en/of sneller genomen worden.

 

Aan de hand van deze beleidsplannen is het mogelijk een betere en transparantere uitvoering te geven van het beleid binnen de Jeugd Organisatie. Transparant voor iedereen die op enigerlei wijze bij het jeugdvoetbal van vvLEO is betrokken: ouders, spelers, leiders, trainers, bestuurs- en commissieleden, enzovoort.

 

Het op elkaar laten aansluiten van de beleidsplannen is een volgende stap om de organisatie kwalitatief een verdere impuls te geven. Maar we zijn ambitieus en wil nog steeds stappen maken. Binnen de organisatie zullen doelstellingen gedefinieerd worden om die ambities te kunnen verwezenlijken.

 

In de toekomst zal het beleid regelmatig geëvalueerd worden, zodat het een “blauwe” leidraad is én blijft voor de gehele jeugdafdeling.

Hiermee denken wij de kwaliteit, de continuïteit en de ontwikkeling van de jeugdspelers maar ook de verdere organisatie op een hoger plan te kunnen brengen en te waarborgen. Dit moet ertoe leiden dat jeugdige voetballers graag bij vvLEO willen voetballen en dat zij en ook hun ouders zich betrokken voelen bij onze vereniging en zich daar ook voor willen inzetten. Want per slot van rekening zijn wij “De Leukste Club van Assen!”

 

vvLEO Jeugd Organisatie

- link naar plaatje (voor vergroting 2 x klikken)


                                        klik op plaatje voor vergroting (2x)

Jeugd_Organisatie_JO_-_Infographic_Nieuwe_Jeugd_Organisatiemiv_2022-2023-all.jpeg

Bron: vv LEO (Loon) - JC Jeugdbestuur -> JO Jeugd Organisatie
Delen

Lees meer over:
#JeugOrganisatie #Jeugd #nieuws #seizoen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!