Even voorstellen - Henry de Vries

18 april 2021 15:00


Henry de Vries - wedstrijdsecretaris Jeugd

Even Voorstellen

 

Hallo LEO vrienden.

Enkele weken geleden werd er een oproep gedaan voor de functie wedstrijdsecretaris bij de jeugd.
Aangezien ik nog wel wat tijd over had heb ik besloten om mij aan te melden bij het jeugdbestuur. Ook Carina Regtop had zich aangemeld en zo is er voor gekozen om er een duo functie van te maken.
 
Wat een luxe in deze tijd om met twee vrijwilligers deze functie te mogen bekleden. We hopen binnenkort samen het stokje over te nemen van Marjolein Smulders die ons de komende periode zal bijstaan in de overdracht.
In het kort zal ik mij even voorstellen.
 
Mijn naam is Henry de Vries, getrouwd, woonachtig in Assen en al een jaar of 8 betrokken bij vv LEO.
Een paar seizoenen als trainer / begeleider van dames 1 (waar destijds onze beide dochters ook als speelster actief waren), daarna een seizoen trainer / begeleider van JO19-1. 
De laatste twee jaar (voor de corona tijd) was ik op de zaterdagen te vinden als scheidsrechter bij de jeugd en verder vervul ik af en toe een kantine dienst. 
Verder een fervent supporter van ons eerste elftal op de zondag.
 
Kortom ik heb het enorm naar de zin bij LEO. Ik hoop dan ook dat Carina en ik samen in de functie van jeugd wedstrijdsecretaris weer een steentje kunnen bijdragen aan onze mooie vereniging.
 
Mocht u in de (nabije) toekomst vragen aan ons hebben schroom niet en laat het ons via de welbekende kanalen weten of spreek ons aan op het sportpark.
 
Sportieve groet,
Henry de Vries
Bron: vv LEO (Loon)
Delen

Lees meer over:
#evenvoorstellen #nieuws #seizoen #wedstrijd #wedstrijden

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!