Vacature 2e bestuurslid Algemene Zaken

22 november 2019 14:30


Lijkt het je leuk om mee te doen aan het besturen van vvLEO? Heb je enige ervaring als bestuurslid of wil je je daarin bekwamen? Vindt je het leuk om actief te zijn met wat mensen verbindt? Sta je positief kritisch in het leven en sta je stevig in je schoenen? Heeft vvLEO jouw hart gestolen? Dan ben jij degene die wij graag in ons bestuurs-groepje verwelkomen. Man of vrouw.

Ter uitbreiding bestuur – vacature 2e bestuurslid Algemene Zaken


Lijkt het je leuk om mee te doen aan het besturen van vvLEO? Heb je enige ervaring als bestuurslid of  wil je je daarin bekwamen? Vindt je het leuk om actief te zijn met wat mensen verbindt? Sta je positief kritisch in het leven en sta je stevig in je schoenen? Heeft vvLEO jouw hart gestolen?  Dan ben jij degene die wij graag in ons bestuurs-groepje verwelkomen. Man of vrouw.


Het vvLEO bestuur bestaat in beginsel uit zes vvLEO leden die vrijwillig actief zijn voor de vereniging. Bestuursleden algemene zaken maken het mogelijk dat we de bestuurlijke taken over meer mensen kunnen verdelen. Een bestuurslid algemene zaken ondersteunt de overige bestuursleden en adviseert waar nodig commissies en werkgroepen. Vaak betreft het betrokkenheid bij projectjes, bijdragen aan ontwikkelingen, afstemming tussen commissies, werkgroepen en bestuur. Eventueel vertegenwoordig je vvLEO in een overleg buiten de vereniging. Invulling van de functie gaat in overleg en rekening houdend met jouw mogelijkheden en interesses.


Gedurende het voetbalseizoen vergadert het bestuur om de vier weken op maandagavond.


Profielschets

  • Voelt zich thuis en betrokken bij vvLEO
  • Is geïnteresseerd in wat mensen beweegt
  • Legt gemakkelijk contacten
  • Kan werk organiseren (niet zelf) en is resultaat gericht
  • Ziet samenhang in verschillende onderwerpen
  • Kan goed onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken; prioriteren
  • Kent de vvLEO organisatie, weet wie wat doet of weet de weg te vinden


Lijkt het je wat? Wil je meer weten over de functie? Wil je vrijblijvend een keer aanschuiven? Aarzel niet en neem gerust contact op met iemand van het bestuur.


Bestuur vvLEO
tel. 06 8164 0685 alleen m.b.t deze publicatiehttps://www.vvleo.nl/1331/vacatures_vvleo/

Delen

Lees meer over:
#vacature

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!