Geslaagd toernooi voor JO17-1 in Haderslev

7 juni 2017 23:45


Afgelopen pinksterweekend nam LEO JO17-1 deel aan het meerdaagse pinkstertoernooi in Haderslev, Denemarken

Afgelopen pinksterweekend nam LEO JO17-1 deel aan het meerdaagse pinkstertoernooi in Haderslev, Denemarken. Jammer genoeg waren de prestaties niet altijd om over naar huis te schrijven, maar dat maakte de pret er zeker niet minder om. Na 6 wedstrijden kon B1 terugkijken op 3 keer een verloren wedstrijd, 2 keer gelijk en 1 keer winst. Uitgerekend de laatste wedstrijd werd, in feestopstelling, gewonnen met 2-1 van de Duitse ploeg SG Westerdöfft.

In de middag van 2 juni vertrokken de auto’s richting Haderslev. Na heel wat files was het toch de auto van Jaap die als eerst aankwam. Vreemd genoeg kwam de auto van Björn als laatste aan, terwijl ze als 2e vertrokken waren. Snel de bedden opmaken en vertrekken richting de stad. Onderweg werd er enkele malen het codewoord ‘PATRICCCKK!’ geroepen, bleek Club ‘Craisy Daisy’ uiteindelijk een erg leuk tentje,  genoten Janiek en Ferian zichtbaar van hun kebabje, showde Bart Teuben zijn buitengewone dansmoves aan de buitenwereld en kwam Harald onderweg naar huis een leuk fietsje tegen. Er werd redelijk vroeg geslapen. Iets waar de buren van Blauw Wit het niet zo mee eens waren. De volgende ochtend zouden de eerste wedstrijden van de poulefase op het programma staan.

De eerste wedstrijd was meteen een van naam: er moest gestreden worden tegen profclub Viborg FF. Een team dat maar liefst vier keer in de week trainde. Er werd een penalty gehouden door Patrick en de uitslag werd daarmee 0-0. Een goede prestatie! De wedstrijd erna ging onnodig verloren en de laatste wedstrijd werd knap gelijk gespeeld. B1 werd vervolgens getrakteerd op een overheerlijke kipschotel en vond het daarna ook nog nodig langs de Mc Donalds te gaan. In de avond werd de Champions League finale gekeken (gefeliciteerd Tariq en Jaimy..) en werd opnieuw een bezoekje aan Craisy Daisy gebracht. Ryan, Ferian en Manuel deden een potje tafeltennis en Rolder Boys JO17-3 kwam ook nog langs.

vv Baronie, SBC en SG Westerdöfft stonden de 2e wedstrijddag op de planning. De eerste wedstrijd werd wonder boven wonder verloren (waar lag dit nou aan?) en ook de 2e wedstrijd wisten we niet te winnen. Gek genoeg wonnen we de laatste wedstrijd wel. Jaimy wist voor het eerst dit seizoen -weliswaar via een penalty- te scoren en Thijs werkte harder dan ooit (Toch maar center back komend seizoen?). In de avond moest de slaapzak van Wai Cheong het eerst nog ontgelden, waarna een deel richting stad vertrok. Iets met 4000 kronen, een gekke Deen, twee keer gefixt, pizzapunt.

Op maandag maakten we ons op voor de terugreis en een bezoek aan Heide Park, waarna we rond 20:30 uur terug in Assen waren.

Al met al een geweldig toernooi met mooi weer, dat op de wedstrijdballen en de scheidsrechters na goed georganiseerd en bovenal erg gezellig was en waar we met veel plezier op terug kunnen kijken. Via deze weg bedanken we graag nog alle sponsoren die dit grote succes mede mogelijk maakten.

 

De trainer 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!