EVEN VOORSTELLEN - Welkom René Panneman & Ondersteuning toernooiencommissie gevraagd

14 oktober 2015 19:45


EVEN VOORSTELLEN - Welkom René Panneman & Ondersteuning toernooiencommissie gevraagd
Ondersteuning toernooiencommissie gevraagd – Welkom René Panneman

Eind vorige seizoen was het tijd voor de toernooiencommissie om het stokje over te dragen aan andere vrijwilligers. Dank aan René Panneman die zich als eerste beschikbaar heeft gesteld. René doet dit naast zijn functie als trainer in de D-categorie. Top! René heeft hulp nodig van twee extra vrijwilligers voor een prettige verdeling van de taken. De hoofdtaak van de toernooiencommissie is om het aanbod van toernooien te koppelen aan de vvLEO jeugdteams. Uitgangspunt is dat ieder jeugdteam aan minstens één toernooi deelneemt. Wij wensen René veel plezier en succes in zijn nieuwe functie. En vertrouwen er op dat nieuwe vrijwilligers zich melden, zodat René er niet langer alleen voor staat. Bestuurlijk wordt de toernooiencommissie ondersteund door de jeugdcommissie.  

De toernooiencommissie werkt geheel zelfstandig. Taken zijn duidelijk, administratief en planbaar en kunnen vanuit huis worden uitgevoerd met Email, Excel en telefoon. De toernooicommissie houdt een gemeenschappelijke overzichtstabel bij. René heeft inmiddels het beheer over email account toernooicommissie@vvleo.nl. Hij gaat alleen van start en heeft per direct wat assistentie nodig. Meld je bij de toernooiencommissie of bij de jeugdcommissie jeugdcommissie@vvleo.nl (06 2932 4423) en maak deel uit van het prachtige vvLEO vrijwilligerskorps. Dank!     

BELANGRIJK! Teams die zich zelf inschrijven voor toernooien wordt met klem verzocht om dit kenbaar te maken bij de toernooiencommissie. Dit om dubbel werk en planningsconflicten te voorkomen.   

Arend RingnaldaDelen

Lees meer over:
#even voorstellen #interview

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!