Vacatures vvLEO

(Hoofd)trainer

16-11-2022

Trainer voor 1e selectie

vvLEO (LOON) zoekt trainer voor 1e selectie

logo_vvLEO.png

vvLEO is een bijzonder gewone voetbalvereniging in Assen (gelegen naast de wijk Marsdijk). vvLEO heeft een jeugdafdeling met 22 teams en een seniorenafdeling met 6 teams waaronder 1 dames team, die vooral op zondag voetbalt. Het belangrijkste doel is dat met maximale inzet van eigen spelers en vrijwilligers alle spelers in staat worden gesteld om zich optimaal te ontwikkelen en dat ze op hun eigen niveau kunnen voetballen. vvLEO is een vereniging met een eigen voetbalcultuur, die zich kenmerkt als plezierig, informeel, levendig en ambitieus. vvLEO heeft veel talentvolle jeugd.

Het 1e elftal komt momenteel uit in de Zondag 3e klasse C. Echter, met ingang van het volgende seizoen maakt vvLEO de horizontale overstap van de zondag naar de zaterdag. Dat betekent dat het niveau dat aan het einde van het huidige seizoen wordt bereikt, wordt meegenomen naar de zaterdag in het seizoen 2023/’24.

Met ingang van het seizoen 2023-2024 komt de positie van trainer/coach vvLEO 1ste selectie vacant.

Trainer voor de 1e selectie

Algemeen:

We zijn op zoek naar een trainer die zorgdraagt voor de samenstelling van een representatieve 1e selectie, die inspirerende en leerzame trainingen verzorgd op de dinsdag- en donderdagavond in een plezierige sfeer, en het team op een positieve manier coacht tijdens.

De jeugd is de toekomst, dus zoeken wij een trainer die ook oog heeft voor de individuele ontwikkeling van spelers en actief betrokken wil zijn bij andere teams, zoals het 2e elftal, JO19 en JO17. Om die reden neemt hij/zij ook deel aan het overleg van het Technisch Hart, waarvan hij/zij deel gaat uit maken.

Het is vanzelfsprekend dat wij een trainer zoeken die werkt binnen de kaders van het beleidsplan Senioren vvLEO, maar ook meedenkt om het beleidsplan verder te optimaliseren.

Voorwaarden:

  • De kandidaat beschikt minimaal over UEFA B (TC2) incl. geldige licentie.
  • Verder dient hij/zij een geldige VoG te kunnen overleggen.
  • De trainer heeft aantoonbare ervaring in het trainen van selectieteams op 2e/3e klasse niveau
  • De trainer heeft een duidelijke visie over aanvallend voetbal welke past bij de voetbalvisie van vvLEO
  • Draagt zorg voor de organisatie rondom de 1e selectie in samenspraak met de leider, e.e.a. zoveel als mogelijk in overleg met de technisch hart en senioren commissie
  • De trainer heeft voldoende oog voor de verenigingscultuur met dorps karakter waarin naast prestaties gezelligheid en saamhorigheid een grote rol speelt

 

 

Informatie/Interesse:

Informatie over deze vacature is verkrijgbaar bij de voorzitter van de  Senioren Commissie van vvLEO: Luuk Uineken seniorencommissie@vvleo.nl

Een marktconforme vergoeding, overeenkomstig de geldende normen in het amateurvoetbal KNVB Regio Noord-Oost, welke past bij deze functie.

 

Indien u belangstelling heeft voor deze functie, en in het bezit bent van de vereiste diploma’s, stuur dan voor 30 november 2022 een sollicitatiebrief met CV naar het bovenstaande e-mail adres.


vacature in PDFReageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!