Woortmanslaan 43
9648AA
WILDERVANK
tel. 0598-620465

Vandaag, zaterdag 3 december, spelen we de uitwedstrijd tegen Wildervank JO17-4JM. Het waait waardoor het flink koud is op het veld. Toch zullen we aan de bak moeten want het wordt tijd om weer met drie punten thuis te komen.

We starten vandaag in een 4-1-2-3 formatie om de aanvallers wat extra ondersteuning te geven. De trainer geeft aan dat we ons eigen spel moeten spelen en ons niet moeten laten opjagen door de tegenstander.

Om 10.45u precies, start de wedstrijd. vvLEO gaat meteen goed van start maar ook Wildervank heeft een plan. Ze zetten veel druk en vallen stevig aan. Na 6 minuten staan ze ineens voor met 1-0. Dat is een wake-up call voor onze boys, Toch komen ze niet lekker in de wedstrijd, iets wat we vaker hebben gezien dit seizoen. Er komen kansen maar de afwerking is niet voldoende goed. De vrijebal die wordt gegeven na een stevige overtreding, net buiten het zestienmeter gebied, wordt door Ryan hard en laag richting de hoek geschoten. De keeper van Wildervank weet de bal echter net voor de lijn weg te halen. vvLEO voert de druk op en in de dertigste minuut is het Leander die ons terug in de wedstrijd brengt. Na een aantal pittige overtreding en wat dubieuze buitenspel situaties is het rust.

In het vrije kwartiertje drinken we een warme kop thee en bespreken we de eerste helft. Niet onaardig maar het kan beter. Het middenveld moet nog iets beter de positie behouden zodat ze beter aanspeelbaar zijn. Ook moet er nog iets meer gecombineerd en gekaatst worden.

In de tweede helft laat vvLEO zien dat ze toch echt het betere team zijn. De verdediging zit op slot en de focus ligt op het aanvallen. Want we willen winnen… Er wordt goed over gespeeld en we kunnen elkaar weer vinden. Nar een mooie combinatie krijgt Ryan de bal die hij meteen doorspeelt naar Damien die de bal in het net werkt. BAM! 1-2! Dit heeft blijkbaar ook iets losgemaakt bij Wildervank want 15 minuten voor het einde schiet de nummer 7 een lange bal bij ons in de kruising. Onhoudbaar voor onze keeper Fabian die overigens verder een fantastische wedstrijd heeft gekeept. Nu het weer gelijkspel is beginnen onze boys pas echt goed te voetballen. De ene kans na de andere gaat net naast of over. Maar de hoekschop die dan genomen wordt hebben we zo vaak getraind, zo vaak geoefend maar nu gaat alles zoals het moet. Kort, snel doorspelen, naar het midden, steekballetje middendoor, en kaboem!! GOAL!! 2-3! Schot van Damien! Wat een schitterende goal! De laatste 5 minuten worden uitgespeeld zonder kansen weg te geven.

De drie punten gaan mee naar Loon en dat is zeker verdiend. De mannen hebben de kou én een fysiek sterke tegenstander getrotseerd en dat mag beloond worden. In de kantine staat een lekkere, warme hotdog voor iedereen klaar.

Alle supporters worden weer bedankt voor de aanmoedigingen!!!! Op naar de volgende wedstrijd!