St. Vitusholt 217
9674AL
WINSCHOTEN
tel. 0597-413848

Vandaag speelde Leo mo17-1 tegen bato mo17-1 in Winschoten. We verwachtte dat het een spannende pot zou worden aangezien hun derde in de competitie stonden en wij tweede.

De scheids floot en we begonnen. We waren meteen erg aanvallend waardoor er vrij snel een corner kwam. Lise nam de hem en door een foutje van van de verdediging was daar de eerste goal. Net voor de rust scoorde Lise de 0-2. Na de rust zwakte we erg af en waren mooie kansen maar werden helaas niet afgemaakt. Uiteindelijk was er een mooie aanval waarbij Lise op goal schoot maar de keeper hield hem tegen en toen maakte Tara een mooie rebound goal.

We gaan met de winst naar huis!🎉 waardoor we nu eerste staan in de competitie. Als afsluiting hebben we gezellig met het team een patatje gegeten.

Over twee weken spelen we onze laatste bekerwedstrijd tegen Tynaarlo.