LOON
tel. 0592-343012

Na de zeperd van vorige week tegen The Knickebockers was er vandaag de kans om ons te revancheren.

De middag begon met een fotosessie. Aangezien de anderhalve meter maatregel niet meer van toepassing was kon er weer een normale elftalfoto gemaakt worden en daarnaast weer eens nieuwe portretten en natuurlijk wat gekkigheid.

De tegenstander van vandaag was ACV 8 en op basis van de resultaten van de laatste weken rekenden we op een pittige tegenstander. De eerste helft was LEO de beter voetballende ploeg maar dat resulteerde maar in 1 echte kans, maar deze wisten we niet te benutten. Ruststand 0-0.

Na 5 minuten in de tweede helft wist ACV op voorsprong te komen. Uit een corner wisten ze raak te koppen. Gelukkig kwam het herstel van LEO heel snel. Vanaf de aftrap wist Ryan direct te scoren en drie minuten later was het Daniël die de 2-1 wist te maken. Twee prachtige doelpunten. Hierna bleef het een gelijkopgaande wedstrijd met iets meer gevaar van LEO-kant. In de 75-ste minuut wist ACV echter toch de 2-2 te maken en twee minuten later ook zelfs de 2-3. Ook dit waren beide kopdoelpunten.
LEO probeerde hierna de druk weer op te voeren maar echte kansen werd er er niet meer gecreëerd. In de 86-ste minuut bedacht Frank eens door te jagen op de keeper. Deze schoot de bal hierbij hard tegen Frank aan en de bal rolde zo het doel in. 3-3. Hier bleef het bij. Al met al een prima wedstrijd met een terechte uitslag.

Volgende week gaan we weer naar de stad Groningen. We gaan dan aantreden tegen Lycurgus 10, aftrap 12:30 uur.