Verslag vvLEO JO13-3 - WVV JO13-4 (10-10-2020)

LEO (Loon) JO13-3

9 - 1

WVV JO13-4

Competitie

4e klasse 11

Datum

10 oktober 2020 10:00

Accommodatie

Sportpark Marsdiek
Peeloerweg 3
9409 TS
Loon
tel. 0592-343012

Verslag vvLEO JO13-3 - WVV JO13-4 (10-10-2020)

Zaterdagochtend 10:00 aftrap. Het is zo’n frisse ochtend, herfst zonnetje maar ook wat dreigende wolken. Graadje of acht. Dikke jas aan en paraplu bij de hand. Twee vrijwillige vlaggenisten aanwezig en ook trainer Benjamin is van de partij. Mooi die betrokkenheid!

De jongens hebben nergens last van en willen graag beginnen. Het vertrouwen is groot na twee overwinningen. Helaas geen wissels. Paar afmeldingen i.v.m. Corona, blessures en vakantie. Gelukkig hebben Thijs kunnen lenen uit de JO12-2.

En daar gaan we...beetje aftasten...het gaat wat over en weer. Langzaam aan krijgen we de overhand maar tot echte kansen leidt het nog niet.

En dan ineens een steekbal tussen onze verdedigers door...buitenspel...toch? Geen vlagsignaal, door de zon kon de assistent het niet zien. Het spel gaat door en WVV scoort...0-1. Dat is ons nog niet overkomen. 

Gelukkig pakken we het goed op. Doorgaan. Er ontstaan steeds meer mogelijkheden. Ondertussen heeft WVV de bus voor de 16 geparkeerd. 70% balbezit. Schoten op doel en weer een corner. Deze komt mooi bij de tweede paal: volley van Jesse 1-1! Gelukkig.

Vlak voor rust weer een kans, schot van Sem: 2-1! Goede timing. 

In de rust wat tactische aanpassingen, terug naar 4-4-2.

Bij de start van de tweede helft horen we dat WVV gelijk druk wil zetten. Dat lukt hen echter niet. Wij zitten er bovenop. Combineren er veel makkelijker doorheen, de buitenkanten worden nu wél gebruikt. Mooi om te zien dan de jongens écht luisteren naar ons als coaches en naar de trainer. Ruimte maken voor elkaar en elkaar helpen en elkaar iets gunnen. Dan gaat het hard en lopen we heel makkelijk uit naar uiteindelijk 9-1. Waarbij Sem nóg twee keer scoort, Gerjan er twee maakt, Pepijn en Quinten ook een doelpuntje meepakken en Jayden met zijn eerste van het seizoen tekent voor het slotakkoord.

Goed gedaan jongens. #trots

Voor nu genieten van de tweede plek en op naar volgende week. Om 10:00 thuis tegen DZOH.

 

Teamleiders en trainer vvLEO JO13-3

Roland, Richard en Benjamin

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!