3 - 1

LEO (Loon) 2

5e klasse 16

26 september 2020 14:00

Vandaag mochten we wederom naar Vries. Waar enkele weken geleden gewonnen werd na strafschoppen van VAKO 3, was vandaag VAKO 2 de tegenstander. Voor het eerst dit seizoen waren we met een complete selectie van 15 man. Hopelijk konden we ons vandaag herstellen van de laatste twee nederlagen tegen LEO 2 en Gorecht.

De eerste helft ging redelijk gelijk op waarbij VAKO iets gevaarlijker was. Gescoord werd er echter niet waardoor er gerust werd met een 0-0 stand. Met vier verse krachten na de rust werd er goed gestart. De vierde minuut na rust was daar dan ook de voorsprong voor LEO. 0-1 door Janiek. Daarna kregen we nog enkele kansen maar het was VAKO dat de gelijkmaker wist te maken. En weer een paar minuten later was het ook opeens 2-1 Voor VAKO. Dit betekende dat LEO risico's moest gaan nemen maar helaas werden de kansen niet benut. VAKO wist uit een counter nog wel te scoren waardoor de eindstand kwam op 3-1.

Nu maar hopen dat we hiervan herstellen en volgende week een keer weer punten kunnen pakken. Tegenstander is dan LTC 7. Aftrap, 14:50 uur bij LEO.