5 - 1

LEO (Loon) 2

5e klasse 16

10 oktober 2020 16:00

Gisteren gingen we om 15 uur vol goede moed met elkaar richting Eelde om daar te gaan spelen tegen Actief 2. We werden hartelijk ontvangen op het sportpark waar bleek dat onze geblesseerde spelers eigenlijk niet het terrein op mochten ivm de Corona-maatregelen. Gelukkig werd er echt goed meegedacht door Actief en met een Oranje hesje werden Mark en Harald omgetoverd tot Corona-watchers. Naast Mark en Harald konden ook Dirk en Janiek vandaag niet spelen waardoor we maar 11 spelers beschikbaar hadden. Gelukkig waren Bart en Jeffrey bereid om deze wedstrijd met ons mee te spelen (bedankt heren!)
Na de warming up werd het om 16 uur tijd om te beginnen met de wedstrijd. Ondanks het late aanvangstijdstip waren de mannen blijkbaar toch nog niet helemaal wakker. Binnen een minuut wist Actief namelijk al te scoren. 1-0.
Gelukkig konden we ons hier toch van herstellen en het was Daniël die na 7 minuten al de gelijkmaker wist te maken met een prachtige mislukte voorzet. Hierna ging de eerste helft verder heel erg gelijk op met wat kansjes voor beide ploegen. Gescoord werd er echter niet meer. Helaas moest Karsten na zo'n 35 minuten wel het veld verlaten met een ogenschijnlijke ernstige (knie)blessure.
In de rust hebben we afgesproken dat we op dezelfde voet zouden doorgaan en dan natuurlijk te proberen wel te scoren.
Echter, een compleet waardeloos kwartier tussen de 55ste en 70 minuut werd ons uiteindelijk fataal. Na 70 minuten stond het namelijk 5-1 voor Actief. Hiermee was de wedstrijd natuurlijk wel gespeeld en verdere schade werd ons verder gelukkig bespaard.
Volgende week hebben we een weekje rust. Dus tijd om de wonden te likken en blessures te laten herstellen. Eerste onderzoek bij Karsten heeft inmiddels uitgewezen dat er gelukkig niets gebroken is en waarschijnlijk ook niets gescheurd. Dat laatste zal volgende week nogmaals onderzocht worden.
Over twee weken, op zaterdag 24 oktober spelen we onze volgende wedstrijd. Uit tegen Gomos 2, aftrap 14:45 uur.