1 april 2017 10:00

Scheidsrechter

Ilmer Saathof

Opstelling

Na een fantastische training van Peter Hoekstra gisteravond werd er vandaag weer lekker gevoetbald tegen SVZ E1! Geen onbekende tegenstander voor ons want in de najaarscompetitie werd er ook al tegen gespeeld en ook met 4-3 gewonnen na een zenuwslopende wedstrijd... We hadden verwacht dat het ook vandaag wel weer lastig zou gaan worden, maar achteraf viel dit toch behoorlijk mee! Er werd direct goed gevochten en goed samengespeeld als echt team, wat de jongens vooraf duidelijk was meegegeven... Het scoren ging veel makkelijker dan eerst gedacht, er werd in de eerste helft maarliefst 6x gescoord door LEO (waaronder een schitterend afstandschot van Wouter in de kruising)!! 6-0 bij rust dus, maar er was nog wel een hele 2e helft te spelen. Ook in de 2e helft bleven we van achteruit combineren met elkaar wat zich beloonde tot nog 5 doelpunten! SVZ wist ook nog 2x het net te vinden bij ons wat de eindstand op een 11-2 overwinning voor de grote toppers van LEO E2 bracht!!! Een mooie eindstand en ook erg leuk voor het doelsaldo binnen deze competitie... ??????????

Een klasse wedstrijd toppers, op naar volgende week tegen FC Assen E3! ??????

We hebben de wedstrijd als een echt, goed samen spelend team gewonnen, wat een groot compliment voor jullie waard is jongens! Grote klasse!!!! ??