LEO (Loon) JO9-2

F-pupillen, F2, Groep 2 44

24 oktober 2015 9:00

Annen F3 – LEO F2     1 – 7

Met 8 man naar Annen. Een wedstrijd in de beker tegen Annen F3 welke vorige week met 1 - 0 had verloren van onze F3. Wij hadden afgelopen maandag een oefenwedstrijd gespeeld tegen onze F3 en deze werd door ons verloren met 3 – 2.

We begonnen goed, we zetten druk op de tegenstander en de bal werd goed rondgespeeld. We kregen wat kansjes en het was Joris ons slangenmens die in de 11e minuut de 0 – 1 maakte. We bleven goed overspelen en goed verdedigen en het was Rens Lunshof die de 0 – 2 scoorde. Antonio, die nu in de verdediging stond, deed het goed en hij en Dylan zorgden voor de aanvoer naar onze aanvallers. Na een mooie aanval was het Joris die de 0 – 3 scoorde. Daarna was het Annen die 1-3 scoorde. Voor de rust werd er nog gescoord door Sven 1 - 4.

De 2e helft ging Rens Vaartjes op het middenveld spelen en Antonio werd laatste man. De 2e helft bleven we geconcentreerd spelen en we scoorden nog 3 keer. Joris maakte de 1 -5 en na een schot van Sven was het Rens die attent was en de 1 - 6 binnentikte. Vlak voor tijd was het Joris die de eindstand van 1 – 7 bepaalde.

Al met al een goede wedstrijd van onze F2 en een ronde verder in de beker.

Fragment uit de wedstrijd Annen F3 LEO F2   1 – 7