Datum

7 november 2015 12:00

Accommodatie

Onbekend

Om 12.00uur trappen we af tegen Zuidlaren E2, binnen 30 seconden krijgt De Sik al een kans, de keeper redt knap. Met Tom, Noud en Julian op het middenveld kunnen we lekker aanvallend voetballen. Sem en Dyon sluiten goed aan als verdedigers. De eerste 5 minuten krijgen we diverse kansen, maar geen doelpunt. De eerste counter van Zuidlaren is ook gelijk een doelpunt 0-1. De mannen kijken elkaar aan (en ik ken die blikken!). Vol gas gaan we er tegenaan en voor de ranja schieten De Sik en Tom ons naar een 2-1 voorsprong. Tygo en Dave zetten over de linkervleugel mooie aanvallen op. Een paar strakke voorzetten worden door Julian en Tom hard op het doel geschoten, de lat trilt... In de pauze maken we duidelijke afspraken voor de tweede helft.

De tweede helft beginnen we fel (in het LEO rood) en knokken voor iedere meter.

De bal gaat snel rond, Joran gaat als laatste man spelen. Verder spelen we allemaal over de middenlijn, door de druk er vol op te houden, krijgt Zuidlaren geen kans om uit te verdedigen. Tom schiet loepzuiver de 3-1 binnen. Julian knalt via de voet van de keeper de bal snoeihard in het doel

4-1.  Dyon speelt een ijzersterke wedstrijd als opkomende middenvelder, Sem geeft weinig weg en anders hebben we Marijn nog. De rechtsbuiten van Zuidlaren breekt door, hij haalt hard uit. Marijn strekt zich naar de verre hoek en pakt de bal klemvast, wat een top redding!  De snelle spelhervatting van Marijn geeft De Sik de kans om de 5-1 binnen te tikken. Noud raast over het middenveld, samen met Julian en Tom overspelen ze het team van Zuidlaren. Tygo krijgt nog een mooie kans die in het zijnet belandt. Op een voorzet van rechts komt Dave snel in en tikt de 6-1 binnen. Hetzelfde over links en weer is het Dave die scoort en de eindstand bepaalt op 7-1. Met enorme inzet, wilskracht en snel de bal rond laten gaan, winnen we vandaag met ruime cijfers.

Esmee en Wybren kijken naar hun team dat ze tweemaal per week met veel plezier trainen.

Wybren (links op de foto) wijst Noud “de weg” door de bladeren, het is herfst.