LTC E1 uit, altijd een moeilijke wedstrijd

6 - 2

LEO (Loon) JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 1e klasse 01

31 oktober 2015 10:00

Vandaag om 10.00uur spelen we tegen LTC E1, we gaan proberen om via winst een plekje te klimmen op de ranglijst. Compact spelen en veel over de flanken aanvallen is wat we gaan toepassen om het LTC moeilijk te maken. Binnen een paar minuten “scoren” we een goal….helaas laat de scheidsrechter doorspelen en geeft aan dat de bal niet over de lijn was. Even zijn we afgeleid en LTC maakt hier gebruik van, een snelle counter van hun en het is 1-0. Vanuit een corner schiet de rechtsachter van LTC de bal loeihard in de kruising, 2-0. Wij krijgen ook kansen in overvloed: Tygo,

Julian de Sik, Dave en Julian Stoker weten de bal niet achter de keeper van LTC te krijgen. Noud komt veel mee op, Sem en Dyon proberen druk van achteruit te zetten. Tom lost voor de ranja nog een mooi schot op het doel, maar het is LTC die voor de pauze op 4-0 komt ondanks de vele reddingen van Marijn. In de rust spreken we af om samen aan te vallen en te verdedigen en veel druk op het middenveld te zetten.

Een spelmoment uit de wedstrijd tegen LTC E1.

Joran gaat op het middenveld spelen om met zijn snelheid goed te kunnen omschakelen. De scheidsrechter fluit voor de tweede helft, binnen 60 seconden is het 5-0. De afspraak was niet duidelijk, zo blijkt. LTC scoort snel de 6-0 en neemt iets gas terug. We blijven wel voetballen ook al staan we met 6-0 achter en weten uiteindelijk via Tom de eer te redden met 6-1. In de laatste tien minuten geven we dan toch nog gas, Julian Stoker knalt een bal op de paal en even later laat hij de lat trillen, ook Tom schiet op de lat. We raken nog een paar maal de paal, maar de bal wil er niet in. Uiteindelijk weet De Sik met een “flipperkast” doelpunt de 6-2 te scoren.  A.s. zaterdag komt Zuidlaren op bezoek.