Vrijdagavond zijn we gezellig een avondje wezen bowlen bij Pand17 in Assen.

De mannen van LEO E1 bowlen er vrolijk op los, ook de trainers Esmee, Wybren,

Wesley en Martin doen mee.

Na het bowlen gaan we lekker eten en nog even in de zaal voetballen.

Zaterdagochtend spelen we om 11.00uur onze wedstrijd in en tegen Borger E1. We beginnen nog met “wiebelbenen” van het bowlen en staan binnen twee minuten achter met 1-0. Nu zijn we wakker en gaan er tegenaan, Dyon en Dave geven veel druk op het middenveld. Tygo krijgt diverse kansen, maar de bal wil er niet in. Een kopbal van Joran uit een corner van Julian Stoker zeilt nét over. Een hard schot van diezelfde Julian gaat rakelings over de lat. Borger breekt uit over rechts, maar daar is Sem die met zijn inmiddels befaamde sliding de bal van de voet van de aanvaller van Borger glijdt. Dave verovert de bal op eigen helft en passed Julian Stoker aan. Die steekt de bal op Dyon die met een strakke voorzet De Sik in stelling brengt, 1-1. Marijn pakt diverse ballen en komt een paar maal snel uit om redding te bieden. Noud en Sem zorgen ervoor dat de aanvallers van Borger weinig ruimte krijgen en nauwelijks kunnen opbouwen. Een snelle uittrap van Marijn, Tom legt de bal zo uit de lucht stil, hij kijkt en ziet Dave. Dave weet met een geplaatst schot de 1-2 te scoren. De ranja smaakt goed als je met 1-2 gaat rusten.

De tweede helft begint en gelijk zijn we fel op de bal, ook schieten we meer van afstand. Tom en Julian lossen harde schoten die geen doelpunten opleveren. De Sik gaat ervan door op rechts en knalt de bal in de korte hoek 1-3. We blijven de druk er vol op houden, een verre ingooi van Dyon op Julian, die ziet Tom vrij staan. Met een subtiele voetbeweging speelt Julian Tom aan, Tom schiet met uiterste precisie de bal in de rechter bovenhoek 1-4. Vandaag hebben we op wilskracht uiteindelijk de wedstrijd naar onze hand kunnen zetten, goed gedaan mannen.

Dyon lost een hard schot op het doel van Borger, de keeper redt ter nauwe nood.

Op aangeven van Julian Stoker scoort Tom een prachtige goal, 1-4.

Dave en Noud zijn sterk in de verdediging.

Sem die op wilskracht zijn duels wint, met zijn inmiddels befaamde sliding schakelt hij zijn tegenstanders uit.

De mooie plaatjes zijn gemaakt door Nienke (zus Noud), waarvoor dank.