LEO (Loon) JO9-2

F-pupillen, F2, Groep 2 68

5 september 2015 11:30

De 3e bekerwedstrijd was in Gieten tegen de F2.

Doordat Rens Vaartjes en Sven Jansen niet aanwezig waren hebben wij een beroep gedaan op de F3 spelers Robin en Harro die uitstekende vervangers waren. We begonnen goed. We speelden goed over en halverwege was er een mooie aanval waarbij Dylan de bal kreeg. Hij stopte de bal en scoorde beheerst de 0 - 1. Daarna waren we beter maar de passing  was niet nauwkeurig genoeg en er werd niet meer gescoord.

Na de rust bleven we aanvallen maar we waren ongelukkig en we raakten de paal en lat. We bleven aanvallen en scoorden de bevrijdende 0 – 2 niet en vergaten goed te verdedigen en ja na ongeveer 29 minuten scoorde Gieten F2 de gelijkmaker. Leo F2 gaf nog eens gas en na ongeveer 37 minuten  was het onze spits Rens Lunshof die verwoestend uithaalde (met de punt ) en de 1 – 2 binnenschoot. Dit was tevens de eindstand en we gaan verder in de beker.