LEO (Loon) JO9-2

F-pupillen, F2, Groep 2 68

22 augustus 2015 9:00

De eerste bekerwedstrijd tussen ACV F3 en LEO F2.

Als leider / trainer werd ik behoorlijk verrast door de jongens van onze F2. Na ongeveer 3 minuten was het Rens Vaartjes die de score opende. Door goed samenspel en veel druk werden er voldoende kansen gecreëerd. Ook werd er goed verdedigd. Er werden nog 7 doelpunten gemaakt voor de rust zodat we met 0 – 8 naar de kleedkamer gingen. Wat een weelde. Joris Wagenaar scoorde een originele hattrick voor de rust.

Na de rust gingen we verder met scoren maar na de 0 - 9 was het ACV F3 die tegen scoorde, omdat we wat slordig begonnen te spelen. Het probleem was dat we met teveel spelers in de aanval gingen en niet meer goed aan het verdedigen waren. De laatste man speelde voor de verdediging en scoorde 2 goals. Maar verdedigend kwamen we tekort omdat ze niet snel terug vanuit de aanval kwamen. Dit is een aandachtpunt voor de volgende wedstrijd.  Ondanks dat scoorden we nog 6 keer. De eindstand werd uiteindelijk  1 – 15

Er werd gescoord door Joris 5x, Sven 4x, Rens Lunshof 2x, Ruben 2x, Antonio 1x en Rens Vaartjes 1x.

Volgende week wacht FC Assen F4 thuis in Loon.