Voetballen in de zomervakantie op sportpark Marsdiek!

3 juli 2017 22:30


Voetballen in de zomervakantie op sportpark Marsdiek!
Dat wil jij toch ook?

Van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2017 organiseert Voetbalacademie Noord in samenwerking met vv LEO wederom uitdagende voetbaldagen met als thema “trainen als een profvoetballer.” Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van
6 t/m 15 jaar.

Voetballen in de zomervakantie op sportpark Marsdiek!
Dat wil jij toch ook?

 

Van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus 2017 organiseert Voetbalacademie Noord in samenwerking met vv LEO wederom uitdagende voetbaldagen met als thema “trainen als een profvoetballer.” Ons motto is; “veel doen, veel leren en héél veel plezier” en dit blijkt iedere keer weer een succesvolle formule. De voetbaldagen zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar.
 

Tijdens de voetbaldagen wordt er onder leiding van ervaren trainers in het jeugdvoetbal een zeer gevarieerd voetbalprogramma afgewerkt. Het is een dagvullend programma van 10.00 uur tot 15.30 uur. Na iedere trainingsdag gaan de kinderen weer naar huis.
 

De kosten van dit kamp bedraagt € 79,00 per persoon. Deze prijs is inclusief twee trainingen per dag van minimaal 90 minuten, een lunch, voldoende drinken, versnaperingen tussendoor en een digitale sfeerimpressie.

 

Wanneer een deelnemer ook nog met een eigen professionele trainingsbal en/of in een origineel Voetbalacademie Noord tenue wil trainen is dit mogelijk. Dit kunt u dan bij de inschrijving aangeven op het inschrijfformulier, maar is niet verplicht.

 

Dus wil jij in de zomervakantie actief bezig zijn met je grootste passie, voetbal? Wacht dan niet langer en schrijf je in voor dit fantastische evenement. Je kunt je opgeven via www.voetbalacademienoord.nl.

 
inschrijvinghttp://www.voetbalacademie-noord.nl/index.php/inschrijven


Het is een clubonafhankelijke activiteit, dus iedereen kan mee doen. Zowel kinderen van vv LEO als van andere clubs. Ook vriendjes en vriendinnetjes die niet op voetbal zitten zijn van harte welkom!

 

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij te bereiken via info@voetbalacademienoord.nl. Wij zullen uw vragen dan zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Alvast een fijne zomervakantie en hopelijk tot ziens bij de voetbaldagen. 

 

Met vriendelijke groet,


FLYER IN PDF


(klik 2x op plaatje voor extra vergroting)
 

Delen

Lees meer over:
#vakantie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!