Sponsor aan het woord - Niels Autowas - v.v. LEO

Sponsor aan het woord - Niels Autowas

13 februari 2023 16:00

vv LEO (Loon) - Sponsor Commissie

In “Sponsor aan het Woord” krijgen sponsoren de mogelijkheid om te vertellen wat de dagelijkse werkzaamheden zijn en waarom er gekozen is voor vvLEO om te sponsoren.

Veel lees plezier!

   vvleo_logo.png Sponsor aan het woord
Sponsor_vvLEO_-_Niels_Autowas_logo.jpg

 

  

Wie is Niels AutoWas ?

Wij zijn een servicegericht bedrijf. Naast het feit dat we de beste wasstraat van Assen willen zijn, zijn we ook een erg sociaal bedrijf. Doen we veel aan sponsoring, maar ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen we verder door bijvoorbeeld aangepast werk of een werk-leertraject.

Ook duurzaamheid is erg belangrijk, we maken minimaal gebruik van leidingwater, er wordt enkel gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare was en wax middelen, er wordt gebruik gemaakt van een biologische waterrecycling en we hebben op onze vestiging in Kloosterveen ruim 200 zonnepanelen op het dak liggen.

 

Wat doet Niels AutoWas?

Niels Autowas zorgt ervoor dat je je auto milieuvriendelijk kunt wassen. Enkel de beste (maar altijd biologisch afbreekbare) materialen en was- en waxmiddelen worden gebruikt. Ook ons textiel is veilig en dan vooral voor je auto. Hiervoor maken we gebruik van het allerzachtste textiel zodat je auto altijd veilig gewassen wordt. Als trouwe klant kun je je aanmelden voor acties. Je ontvangt dan automatisch een mail zodra we weer een actie hebben, handig toch?  

 

Waarom heeft Niels AutoWas gekozen om vvLEO te sponsoren?

Zoals eerder aangegeven zijn we een erg sociaal bedrijf en dat we veel aan sponsoring doen. Toen een van onze klanten bij ons kwam met de vraag of we wat beschikbaar wilde stellen voor de bingo of verloting zijn we daarin meegegaan. We kwamen er al snel achter dat vvLEO een leuke gezellige en actieve club is, en dat we daar ook graag onze naam aan wilden verbinden. Sindsdien zijn we trouwe sponsor van vvLEO.

 
https://www.nielsautowas.nl/

vv_LEO_Loon_-_Sponsor_-_Niels_Autowas_2.jpgvv_LEO_Loon_-_Sponsor_-_Niels_Autowas.jpg

Bron: vv LEO (Loon) - Sponsor Commissie
Delen

Lees meer over:
#sponsor #sponsoraanhetwoord

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!