Inname wedstrijdtassen, kleding leiders/trainers die stoppen en tas/presentatiepak van spelers die stoppen (seizoen 2021/2022)

8 juni 2022 20:15

vv LEO (Loon) - Kledingbeheer Jolanda en Thea

Inname wedstrijdtassen, kleding leiders/trainers die stoppen en tas/presentatiepak van spelers die stoppen (seizoen 2021/2022)

Inname
wedstrijdtassen, kleding  leiders/trainers die stoppen en tas/presentatiepak van spelers die stoppen (seizoen 2021/2022)

xxx.png


Binnenkort is het seizoen al weer ten einde. We willen graag de tassen met wedstrijdkleding, watertas en hesjes innemen op dinsdag 5 en woensdag 6 juli.

Ook trainers en leiders die stoppen kunnen dan hun kleding inleveren. En alle spelers die stoppen bij vvLEO kunnen hun tas en presentatiepak inleveren.


Dinsdag 5 juli 19.00-20.00: JO7 tot en met JO13 

Woensdag 6 juli 19.00-20.00: JO15 tot en met JO19 en de meidenteams.

Trainers/leiders  en spelers die stoppen kunnen op beide dagen komen.


De inname is bij kleedkamer 3/4


Het is erg belangrijk dat de ingeleverde tassen schoon en droog zijn. Ook de hesjes gewassen in de tas. Graag checken of de tas compleet is, check ook even of je de kleding hebt van spelers die gestopt zijn.


Praktische tip voor de leiders: neem bij de laatste wedstrijd zelf alle kleding in.


Ben je komend seizoen niet meer actief als leider/trainer dan graag je jas en eventueel trainingspak gewassen inleveren.

 

Hartelijke groet en tot ziens bij de inname,

Jolanda en Thea

Bron: vv LEO (Loon) - Kledingbeheer
Delen

Lees meer over:
#eindeseizoen #inname #kleding #materiaal #seizoen #seizoensafsluiting #team

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!