Technische Commissie Update !

4 november 2021 16:00

Richard Houtman

Technische Commissie nieuws

Technische Commissie Update!04.11.2021

De Technische Commissie heeft tijdens de vergadering van afgelopen woensdag afscheid genomen van Alfons Brink als TC Coördinator Meiden.

Alfons is gestart met een Master-studie en kan zijn vrijwilligerswerk bij vvLEO hierdoor helaas niet voortzetten. Uiteraard hebben we hiervoor alle begrip maar we zullen zijn sterke persoonlijkheid, gedrevenheid én humor absoluut gaan missen.

Alfons, enorm bedankt!

Met vriendelijke groeten,

Richard Houtman
Technische Commissie v.v. LEO - Voorzitter

technischecommissie@vvleo.nl 
 

22.10.2021

Met ingang van heden is de Technische Commissie uitgebreid met Ruben Visser.

 

Goed voorbeeld doet volgen!! Zo heeft Ruben aangegeven dat hij, net als Dennie, graag wil toegetreden tot de Technische Commissie. Hij gaat de rol van Coördinator Onderbouw vervullen. In deze rol zal hij zich onder andere bezig houden met het door ontwikkelen, uitdragen, uitvoeren en bewaken van het Technisch Jeugdbeleidsplan, het aansturen van en geven van voetbaltechnische ondersteuning aan de jeugdtrainers in zijn leeftijdscategorie.

 

We zijn zéér verheugd dat Ruben dit wil oppakken want ook de jongste jeugd heeft onze aandacht nodig! Succes Ruben!

 

Technische Commissie

Met vriendelijke groeten,

Richard Houtman16.10.2021
Met ingang van heden is de Technische Commissie uitgebreid met Dennie Werink.

 

Dennie, die we allemaal kennen als speler van vvLEO 1, is toegetreden tot de Technische Commissie als Coördinator Bovenbouw. In deze rol zal hij zich onder andere bezig houden met het door ontwikkelen, uitdragen, uitvoeren en bewaken van het Technisch Jeugdbeleidsplan, het aansturen van en geven van voetbaltechnische ondersteuning aan de jeugdtrainers in zijn leeftijdscategorie.

We zijn zéér verheugd dat Dennie, als ervaringsdeskundige “van jeugd naar het eerste”, onze gelederen is komen versterken!

 

Technische Commissie


Bron: vv LEO (Loon) - TC Technische Commissie
Delen

Lees meer over:
#oog voor opleiden #oogvooropleiden #tc #technischecommissie #training

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!