Van de bestuurstafel (seizoen 2021-2022) - v.v. LEO

Van de bestuurstafel (seizoen 2021-2022)

19 december 2021 13:00

vv LEO (Loon) - HB Hoofdbestuur

Het bestuur van LEO wil haar leden graag op de hoogte houden van de lopende zaken binnen de vereniging.
Vandaar de publicatie van de rubriek "van de bestuurstafel".

vv_LEO_Loon_-_Van_de_bestuurstafel.jpg
Update 19.12.2021

Nieuwjaarsreceptie gaat niet door

De Corona maatregelen zijn voorlopig niet van de baan. De nieuwjaarsreceptie zal ook dit jaar daarom niet doorgaan. 

We hopen dat er later in 2022 meer mogelijkheden zijn om iets te organiseren voor onze leden.

Onder andere het 90 jarig bestaan van vvLEO!


link naar  : Zaterdag trainingen jeugd


Update 15.11.2021
Vergaderingen van bestuur en commissies zijn de komende 3 weken digitaal. Praktijkbijeenkomsten kunnen wel bij LEO.


Gepubliceerd 14.11.2021 

Van de bestuurstafel

Let op je eigendommen

 

Er worden waardevolle spullen gestolen uit kleedkamers bij LEO. Nu al twee keer in een half jaar. Wat kun je daar zelf aan doen?

 

Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer als je gaat spelen. Geef telefoon, sleutel, portemonnee of horloge aan je trainer of leider. Hij/zij kan deze afgeven bij de bar en ze worden in een kluisje bewaard.

 

Op trainingsdagen kun je je dure spullen beter thuis laten. Of neem ze mee naar het trainingsveld.

 

En zie je verdachte situaties? Meld die dan bij je trainer of leider, bij de bar of bij een bestuurslid.

 

Nogmaals: let op je eigendommen, een gewaarschuwd mens telt voor twee!
Gepubliceerd 24.09.2021 

Van de bestuurstafel


xx.JPG

 

Corona regels Kantine m.i.v. zaterdag 25 september corona geldige qr-code
Door de afgekondigde versoepelingen zijn er ook weer nieuwe corona regels met betrekking tot de kantine.

In de kantine is een klein gedeelte afgezet met lint. Daar kun je, na controle van je Coronatoegangsbewijs, plaatsnemen. We rekenen er op dat een ieder hier op een passende manier mee omgaat, zodat we het voor iedereen gezellig houden.

Verder is de kantine alleen toegankelijk voor het bestellen en afhalen van consumpties. Deze dienen buiten genuttigd te worden. Belangrijk om hierbij te vermelden dat alcoholische dranken alleen op het terras genuttigd mogen worden. Indien geconstateerd wordt dat deze regels niet worden gerespecteerd, kan bij een controle van gemeente of KNVB dit leiden tot boetes. Iets wat wij moeten voorkomen.

 

vvLEO rookvrij 

Zien roken, doet roken. Als kinderen anderen zien roken lijkt dat normaal en misschien zelfs aantrekkelijk. Zeker als zij mensen zien roken naar wie zij opkijken, zoals andere sporters, trainers en ouders.

Daarom hebben we als vvLEO besloten, dat we als sportvereniging het goede voorbeeld willen geven aan kinderen. Vanaf 1 september 2021 is ons sportpark daarom volledig rookvrij.

Om dit aan iedereen duidelijk kenbaar te maken, hangen er op het terrein op diverse plaatsen borden. Tevens is de rookruimte opgeheven. We vragen iedereen daarom het sportpark niet meer te roken.

Mocht je iemand zien roken, spreek de persoon aan en vraag dan vriendelijk of diegene bekend is met het rookvrij-beleid. Vraag vervolgens vriendelijk of hij/zij de sigaret kan doven. Als we dit samen doen en op een vriendelijke manier, dan lukt het vast om de medewerking van een ieder te verkrijgen.

Rookvrij


 

Gepubliceerd 22.08.2021

Van de bestuurstafel

 

Start nieuwe seizoen

De trainingen zijn weer begonnen en in september start de competitie. Zoals het nu lijkt hebben we in ieder geval tot 20 september nog de 1,5 m maatregel, mogelijk komt deze daarna te vervallen.

Wel is er een maximum aan het publiek bij wedstrijden, dit is 75 personen, exclusief iedereen die aanwezig moet zijn ivm de wedstrijd.

Alle overige maatregelen zijn vervallen, kantine is open, er is geen mondkapje verplicht en spelers kunnen weer douchen na de wedstrijd.

 

LEO rookvrij

In de ALV is afgesproken dat LEO per 1 september 2021 volledig rookvrij is. Er zijn borden opgehangen en de rookruimte is opgeheven. We vragen een ieder deze afspraken te respecteren.

 

Inzameling petflesjes

Sinds 1 juli is er 15 cent statiegeld op PET-flesjes. vvLEO heeft zich aangemeld als vrijwillig innamepunt. Dit betekent dat we de opbrengst van het statiegeld zelf mogen inzetten voor een goed doel. Het doel waar vvLEO voor gekozen heeft is de vervanging van de vloer in de kantine.

Statiegeld van PET-flesjes kun je dus doneren aan vvLEO door de flesjes in de daarvoor bestemde bak te gooien. Deze bak staat in de kantine.

Hoofdbestuur vv LEO (Loon)
hoofdbestuur@vvleo.nl

 

 

Bron: vv LEO (Loon) - HB Hoofdbestuur
Delen

Lees meer over:
#bestuur #bestuurstafel #vandebestuurstafel

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!