Actie voedselbank

29 maart 2020 13:45


Als vvLEO willen wij natuurlijk een steentje bijdrage en daarom hebben we een deel van de kantinevoorraad gedoneerd aan deze actie .

Doet u ook mee !

https://stichtingpresent.nl/assen/

Actie voedselbank


Op dit moment leven we in een tijd waarin het corona virus ons dagelijks leven beheerst en de maatregelen steeds scherper gesteld worden door onze regering. Een tijd waarin we fysiek minstens 1,5 meter afstand moeten houden van elkaar, om zo een bijdrage te leveren aan het beperken van de verspreiding van het virus.


In deze crisis tijd ontstaan ook mooie initiatieven, met als doel kwetsbare mensen in ons land te helpen. En dat brengt ons dan toch weer dichter bij elkaar. Mooi is dat.


Ook dichtbij zijn er op dit vlak initiatieven. Bij de voedselbank is de impact, als gevolg van deze corona crisis enorm groot. Martijn de Haan, de vader van Leyton Jansse (LEO JO15-2) en Wouter de Haan (LEO 4 /trainer JO15-1), heeft zich aangeboden om als contactpersoon te fungeren om op deze wijze producten voor de voedselbank in te zamelen en zo mensen te helpen.


Als vvLEO willen wij natuurlijk een steentje bijdrage en daarom hebben we een deel van de kantinevoorraad gedoneerd aan deze actie van Martijn.


Verder willen wij met dit bericht aandacht vestigen op deze actie, waarvoor wij verder graag willen verwijzen naar de bijlage.


Namens het bestuur
Nico de With
Voorzitter

 

https://stichtingpresent.nl/assen/

Contactpersoon: Martijn de Haan
06-28762580


Delen

Lees meer over:
#actie corona

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!