Het sportpark van vv LEO (Loon) is gesloten !!!!

19 maart 2020 16:30


Het sportpark van vv LEO (Loon) is gesloten !!!!

Het is niet toegestaan om het terrein te betreden.

 
update 22 april


 

Weer starten met jeugdvoetbal

Gisteravond heeft het kabinet in de persconferentie bekend gemaakt dat de maatregelen voor sportverenigingen voorzichtig versoepeld kunnen worden. Het betekent dat het met ingang van 29 april is toegestaan om weer georganiseerd te sporten.

Het bestuur is aan het onderzoeken wat dit betekent voor vvLEO en op welke wijze wij hier invulling aan kunnen geven. De KNVB denkt ook na over de wijze waarop voetbal “coronaproof” gemaakt kan worden.

Het opnieuw opstarten na corona zal anders zijn dan bijvoorbeeld na de zomervakantie of de winterstop. Alvorens we weer kunnen starten met de trainingen, zal bij alle betrokkenen bekend moeten zijn op welke wijze het mogelijk is om op een veilige en beheerste manier te kunnen trainen, dit op basis van de richtlijnen van het RIVM en de protocollen van de KNVB.

Zodra we dit alles duidelijk hebben, zullen wij u nader informeren via de bekende kanalen.

Bestuur vvLEO

 

 

15 maart 2020

 

Het kabinet heeft op 15 maart bekendgemaakt dat alle sportclubs in Nederland dicht moeten. 

vvLEO  geeft hier gehoor aan door het sportpark te sluiten en met het opschorten van alle activiteiten van en bij vvLEO tot nader bericht.

 

Het RIVM geeft duidelijke aanwijzingen op haar website welke voorzorgsmaatregelen door een ieder genomen moeten worden. (zie https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19).
Wij adviseren iedereen om hier goed kennis van te nemen en overeenkomstig te handelen.

 

Desondanks zien wij dat kinderen/jongeren veelvuldig gebruik maken van het sportpark om te voetballen en elkaar te ontmoeten. (De ouders van) deze kinderen/jongeren willen we hiermee duidelijk maken dat het sportpark gesloten is en dat het niet toegestaan is het terrein te betreden.

Vriendelijk dank voor je medewerking en wij zien jullie heel graag snel weer terug in betere tijden.

 

Hoofdbestuur vvLEO
Delen

Lees meer over:
#bestuur

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!