HJO ziet

2 juni 2020 10:00


vaste rubriek van Hoofd Jeugd Opleiding (HJO).
HJO zietHoofd Jeugd Opleiding (HJO)
Nordin Merema
Email    : merema.nordin@gmail.com
             : technischecommissie@vvleo.nl
Mobiel  : 06-29938560

Bericht dinsdag 02.06.2020
De laatste HJO ziet.

Afgelopen weken mocht er door de jeugd weer getraind worden na de versoepeling van de regels. Veel trainers zijn direct begonnen en ik heb genoten van de creativiteit van de trainers. Veel leuke oefeningen werden bedacht en de spelers waren blij weer op het veld te staan.

In de afgelopen weken is ook de teamindeling voor het seizoen 2020/2021 afgerond, ondanks dat overleg soms moeizaam ging omdat wij niet bij elkaar konden komen heb ik dit als prettig ervaren.

Ik wil alle coördinatoren van de JC en de TC bedanken voor de vele hulp die ik heb gehad. Ook alle trainers verdienen een compliment omdat het in deze tijd extra van iedereen heeft gevraagd.

Op 1 juni 2020 liep mijn contract af en heb ik besloten om niet te verlengen. Ik ga mij richten op een andere baan maar natuurlijk blijf ik bij LEO actief, als trainer van JO19-1 als speler van LEO 3 maar ook als extra hulplijn waar nodig.
Anderhalf jaar heb ik de functie als hoofd jeugdopleiding mogen bekleden en hiervoor heb ik mijn uiterste best gedaan. Ik wil LEO bedanken voor het vertrouwen dat ik gekregen heb om als 21 jarige jongen deze functie uit te oefenen, bij vele clubs zou er niet zijn geïnvesteerd in “eigen” mensen binnen de club.

Nordin Merema


Bericht week 10 vrijdag 06.03.2020)


Ontwikkeling van trainers en spelers! Er wordt iedere week hard getraind op de velden, en dat levert resultaat op. Het is duidelijk te zien dat vooral “beginnende” trainers beter worden in het vak, hierdoor worden de spelers ook beter.Bericht week 06 (woensdag 12.02.2020)


Afgelopen week zijn wij begonnen met het vaststellen van de selectieprocedure voor het seizoen 2020/2021. Door een strak en duidelijk schema hopen wij dit zo goed mogelijk af te ronden. Wat er als eerste gaat gebeuren is het vaststellen van de nieuwe selectie trainers.


Hierover later meer.

Bericht week 05 (zaterdag  01.02.2020)


Goed gebruik VTON


Na het ondertekenen van de contracten en de afspraken die daarbij horen constateer ik dat er meer gebruik wordt gemaakt van VTON! Met de juiste coach opmerkingen van de trainers zorgt dit voor een betere ontwikkeling doordat de spelers veel vaker de bal aanraken tijdens de training.

Ga zo door allemaal!


Bericht week 04 (dinsdag 21.01.2020)

 


Vanaf 1 december 2019 is het versterkte technische plan ingegaan. Een professionele aanpak die ervoor moeten zorgen dat de kwaliteit van de trainingen verder omhoog gaat.

 

Onderdeel van dit plan is dat we trainers beter gaan begeleiden, trainen en de trainers beter beloond worden. Trainers zitten in een sterrensysteem. Door langer te blijven trainen, door opleidingen te doen krijgen ze steeds meer sterren totdat ze zelfs een bescheiden vrijwilligersvergoeding kunnen krijgen.

 

Daarnaast hebben ze allemaal een trainersboekje gekregen, gebruiken ze allemaal VTON, de oefenstof-app en is er regelmatig contact met Nordin Merema, de HJO.

 

Tenminste ...als ze het contract met voorwaarden ondertekenen. En dat is afgelopen maand enthousiast gedaan; zie de foto’s. 

 

(klik op plaatjes voor vergroting)

     
    

     
                                          Bericht week 2   (vrijdag 10.01.2020)


De kerstvakantie is weer voorbij, en na 2 welverdiende weken rust is iedere trainer weer opgeladen om er volop tegen aan te gaan in het nieuwe jaar.
Maandag en dinsdag loop ik rond op het complex en wordt er tot mijn grote schrik maar door een handje vol teams getraind. Ik had al van meerdere spelers en ouders gehoord dat er door trainers was besloten dat er vier weken niet zou worden getraind... met als reden: de spelers zijn moe en krijgen langer rust om blessures te voorkomen.
Niets is minder waar... twee weken volledige rust betekent dat je vier weken bezig bent om terug te komen op het niveau van voor de vakantie. Dat is precies te over zien omdat dan de veld competities weer beginnen. Langer dan twee weken rust betekent dus ook dat het langer duurt voordat je weer op je basis niveau bent. Dat betekent dat je wedstrijden gaat spelen terwijl je nog niet fit bent, wat juist blessures oplevert.

Daarom wil ik graag de trainers op het hart drukken dat je zo snel mogelijk na de vakanties weer gaat beginnen met trainen. Mocht je niet kunnen, valt er altijd hulp in te schakelen van andere trainers

Delen

Lees meer over:
#hjo #technischecommissie

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!